Diari Més

La Colla Vella inicia l'etapa post Urbano

Els rosats canvien el nucli directiu de la colla

La candidatura de

La Colla Vella inicia l'etapa post UrbanoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova etapa s’inicia a la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que des de divendres a la nit té nova junta directiva i nou cap de colla. En l’assemblea es va escollir Albert Martínez com l’encarregat de substituir Manel Urbano al capdavant dels rosats.

El canvi del cap de colla va anar acompanyat del canvi de president: Joan Ibarra va posar fi a quatre anys de presidència donant-li el relleu a Albert Pedret, que serà l’encarregat de convertir-se en la cara institucional i social de la Vella. A més, Pedret comptarà amb Carles Rodon i Lourdes Quintero com a vicepresidents.

La Colla Vella ha renovat l’òrgan directiu i la seva estructura i funcionament, ja que Albert Martínez no comptarà amb un segon cap de colla. Si que comptarà, però, amb diverses persones que formaran un equip adjunt a Martínez. Els membres d’aquest equip seran Carles Figueras, Llàtzer Magriñà, Albert Cortès, Josep Maria Batalla i David Andreu que, fins ara, era el cap de pinyes i folres. Això ha suposat que Jordi Mateu sigui l’encarregat de substituir a Andreu.

tracking