Diari Més

Castells

Alcover es converteix en la capital dels castells durant una setmana

La primera Setmana Castellera d'Alcover tindrà lloc del 29 d'agost al 3 de setembre

Alcover es converteix en la capital dels castells durant una setmana

Alcover es converteix en la capital dels castells durant una setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els castells envairan el municipi d'Alcover en el que serà la primera Setmana Castellera, del 29 d'agost al 3 de setembre. Un conjunt d'actes rememoraran el món casteller a la localitat de l'Alt Camp, des d'exposicions fins a xerrades i, com no podia ser d'altra manera, una diada castellera.

Durant tota la setmana es podrà visitar a Ca Cosme, en horari de 10.30 12.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores, l’exposició fotogràfica castellera, i a l’agutzil telemàtic s’emetran vídeos de l’anterior i l’actual colla, a les 12 del migdia i a les 9 del vespre. El dimecres dia 31 d’agost, tindrà llocuna xerrada castellera a Ca Cosme a càrrec d’actuals i antics castellers d’Alcover, a les 20.30 hores. El dia següent,divendres 2 de setembre, es farà un assaig amb camises granes i verdes a la plaça Nova a les 9 del vespre.

La primera Setmana Castellera finalitzarà amb la Diada dels Xiquets d’Alcover, que comptarà amb la participació dels Xics Caleros, de l'Ametlla de Mar, i dels Castellers d’Altafulla. La Diada està prevista per dissabte dia 3 de setembre a les 7 de la tarda a l’església Vella.

tracking