Diari Més

Castells

Els Xiquets de Tarragona obriran la diada de Sant Magí

Els seguiran Sant Pere i Sant Pau, el Serrallo i la Jove que actuarà en darrer lloc

El sorteig de Sant Magí s'ha fet durant l'emissió del programa casteller de TAC12

Els Xiquets de Tarragona obriran la diada de Sant MagíTAC12

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Xiquets de Tarragona seran els encarregats d’obrir aquest divendres la diada castellera de Sant Magí.

Aixís'ha determinat enel sorteig que s'ha celebrat aquestvespre al programa casteller de TAC12"Finet i pel mig", en què han participar elscaps de colla de les quatreformacions tarragonines.

D’aquesta manera, els Xiquets seran els primers en actuar en cada ronda, seguits pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau que actuaran segons, els Xiquets del Serrallo tercers, mentre que la Colla Jove Xiquets de Tarragona serà l’encarregada de tancar les rondes.

Es preveu una diada de màxims. Si finalment es compleix amb el programa que han estat treballant i anunciant els matalassers portarien a plaça tres castells de nou, el 3, el 4 i estrenarien el 2de9fm, tancant l'actuació amb el pilar de 7 amb folre; els Castellers de Sant Pere i Sant Pau arriben amb ganes de completar la primera clàssica de 8 de la temporada i acompanyar-la amb el pilar de sis; els Xiquets del Serrallo sembla que descarten el 2de7 després de la darrera caiguda i apostarien pel 5de7, el 5de7 amb l'agulla i el 3 o el 4 amb el pilar; finalment, la Jove vol estrenar el 5de9f, acompanyant-lo del 9de8, el 3de9f i el pilar de 8 amb folre i manilles, que seria la millor actuació mai feta durant un Sant Magí.

La diada de Sant Magí se celebraràaquest divendres 19 d'agosta la plaça de les Cols a partir de les dotze del migdia.

tracking