Diari Més

Castells

Els Nens del Vendrell descarreguen el segon 3de9 de la seva història

La Colla Jove completa els dos castells bàsics de 9 i la Joves carrega el 3de9 amb folre

3de9 amb folre dels Nens del Vendrel.

Els Nens del Vendrell descarreguen el segon 3de9 de la seva històriaDavid Miranda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Nens del Vendrell han descarregat avui el 3de9 amb folre per segona vegada a la seva història. Ho han fet a la diada de Llorenç del Penedès. Els de Pere Rovira van encetar la diada amb un 4de8 amb l’agulla, el segon de la temporada pels vendrellencs. El 3de9 era el segon plat de la jornada. En un primer intent, i amb els dosos ja col·locats, els Nens del Vendrell han optat per desmuntar-lo. Sense fer cap canvi, van tornar a l’atac i, aquest cop, va arribar l’èxit. La descarregada ha estat treballada, i els del Vendrell han descarregat el segon 3de9 amb folre, després del de la tardor passada per Santa Teresa. Un 4de8 de tràmit ha servit per concentrar esforços per encarar amb èxit el pilar de set amb folre final. Els Nens del Vendrell van completar la segona millor diada dels seus 90 anys d’història. El cap de colla Pere Rovira ha mostrat la seva alegria i ha assegurat que «per la colla és important assolir els objectius i consolidar els castells tope de la temporada passada».

Per la seva banda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona han encetat la diada amb el sisè 3de9 amb folre de la temporada. El 4de9 amb folre de la segona ronda ha fet patir més els de la camisa morada. El castell pujava bé, però ha patit una forta rebrincada als pisos superiors a la sortida de la canalla i els sisens s’han deformat una mica. Els del Cós del Bou han donat per acabada la diada amb l’estrena del 3d8 amb l’agulla i un pilar de sis. Aleix Bordas, cap de colla dels de la camia morada, no ha descartat portar per Sant Magí el 5de9 amb folre.

Per la seva banda, la Colla Joves de Valls tenia clar que la diada d’avui era important per l’ànim dels castellers i, així, deixar enrere el Firagost. Els de Valls han encarat un 3de9, que tenia bona pinta, però els quints i sisens treballaven molt tancats. Això ha passat facturar i després de coronar el castell, s'ha trencat. La Joves ha completat la diada amb un 2de8 i un 4de8. El seu cap de colla, Jaume Galofré, va assegurar que «seguirem treballant i ens en sortirem. Seguim amb els nostres objectius de cara Sant Fèlix».

4de9 amb folre de la Colla Jove de Tarragona.

Els Nens del Vendrell descarreguen el segon 3de9 de la seva històriaDavid Miranda

3de9 amb folre de la Joves de Valls.

Els Nens del Vendrell descarreguen el segon 3de9 de la seva històriaDavid Miranda

tracking