Diari Més

Castells

Castells de vuit dels Xiquets de Tarragona a la diada de festa major de Constantí

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau aprofiten la jornada per rodar estructures que encara han d'evolucionar

2de8 amb folre dels

Castells de vuit dels Xiquets de Tarragona a la diada de festa major de ConstantíCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquestdiumenge a la tarda a Constantí s'hi han pogut veure elscastellsdels Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Nois de la Torre, a la diada organitzada amb motiu de la festa major del municipi.

Els matalassers, per qui aquestaera la segona actuació del cap de setmana després d’haver estat dissabte a Vila-seca, han obertplaça amb el 3de8, amb la idea de seguir rodant aquesta estructura i consolidar-la per poder mantenir el 3 de 9 folrat que van descarregar dissabte. A segona ronda han optatpel seu castell insígnia, el 2de8 folrat, mentre que a la tercerahan portatel 4de8 i el pilar de 6 per tancar la seva actuació.

Pel que fa als Castellers de Sant Pere i Sant Pau, tot i que havien anunciat que podien tornar a repetir el 3de8 que la setmana anterior van estrenar a El Catllar, finalment han optat per fer tres castells de set. Concretament, han descarregat el 2, el 4 i el 4de7 amb el pilar, un 4de7, el de la segona ronda que ha evidenciat la feina que estan fent els del barri tarragoní per convertir ben aviat aquesta estructura en un castell de vuit. Els de la camisa verda han tancatl’actuació descarregant un nou pilar de 6.

Finalment, a Constantí també hi han actuar els Nois de la Torre que han tingut en el 3de7 el seu millor castell, que han acompanyat amb el 4de6 i el 3de6p.

4de7 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau a la diada de festa major de Constantí.

Castells de vuit dels Xiquets de Tarragona a la diada de festa major de ConstantíCristina Aguilar

3de7 dels Nois de la Torre a la diada de festa major de Constantí.

Castells de vuit dels Xiquets de Tarragona a la diada de festa major de ConstantíCristina Aguilar

tracking