Diari Més

Festa major

Els Nens del Vendrell estrenen dos castells per la diada de Santa Anna

Han completat el 4de8a i el pilar de 7 amb folre

4de8 amb el pilar dels Nens del Vendrell a la diada de Santa Anna.

Els Nens del Vendrell estrenen dos castells per la diada de Santa Anna@Kmarmovi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Vella del Vendrell ha acollit aquest dimarts al migdia la diada castellera de Santa Anna, en què els Nens del Vendrellhan pogutcompletar dues estrenes: el 4de8 amb el pilar i el pilar de 7 amb folre.

Tot i haver hagut de descartar tornar a intentar el 3de9 amb folre, que van carregar a principi de juliol a la II Diada d’homenatge a Jan Julivert, per algunes lesions de darrera hora, els vendrellencs han afrontataquesta diada en solitari amb molta ambició i, finalment, han pogutsortir victoriosos de la seva plaça.

A la primera ronda, els vermells han sortit de 3de8, mentre que el 4de8 amb el pilarl'han afrontata la segona ronda, un castell inèdit aquest any pels penedesencs i que únicament havien descarregat una vegada en la seva història, per la Fira de Santa Teresa de l’octubre passat. A la tercera ronda han volgut intentar el 5de8, peròl'han hagutde desmuntar i, finalment, a la ronda de repetició, han optatper fer el 4de8. Ha estatllavors quanhaarribat el pilar de 7 folrat, el primer de la temporada, completant així una de les millors diades de Santa Anna dels vendrellencs.

tracking