Diari Més

Concurs de Castells 2016

Campanya dels Castellers de Vilafranca per acaparar entrades pel concurs

La colla assumirà el cost de totes aquelles entrades que els castellers, socis i simpatitzants no vulguin

Els vilafranquins volen una plaça el màxim de verda possible.

Campanya dels Castellers de Vilafranca per acaparar entrades pel concursCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Castellers de Vilafranca demanen a tots els seus castellers, socis i simpatitzants que comprin el màxim nombre d'entrades possibles pel Concurs de Castells de Tarragona. Encara que no en necessitin, els Castellers de Vilafranca els ho demanen perquè la colla en pugui tenir a la seva disposició i repartir. El cost de les entrades que comprin els particulars i posteriorment cedeixin als Verds l'assumirà la colla penedesenca.

En un comunicatque ha fet públic la colla, assenyala també que «tothom qui desitgi col·laborar en aquesta adquisició haurà de reservar les entrades pel diumenge 2 d'octubre, que costaran 12€ (una xifra que, posteriorment, un cop entregades les entrades als responsables dels Castellers de Vilafranca, la colla retornarà).»

En el mateix comunicat els Verds expliquenals seus seguidorsquel'organització del Concurs de Tarragona, les entrades es posaran a la venda el proper dimecres 27 de juliol a partir de les 10 del matí. «Per aconseguir-les, caldrà entrar puntualment a alguna de les següents pàgines web: www.concursdecastells.cat, www.tarragona.cat i www.tap.cat.» afegeix.

El mateix comunicat explica que l'objectiu d'aquesta compra massiva és poder tenir un bon gruix d'aficionats vilafranquins i penedesencs a les grades de la Tarraco Arena Plaça el dia del Concurs.

tracking