Diari Més

Castells

Cap de setmana farcit de diades castelleres arreu del Camp de Tarragona

Hi haurà actuacions dissabte a Vila-seca i diumenge a Sant Pere i Sant Pau i la Selva del Camp

Cap de setmana farcit de diades castelleres arreu del Camp de Tarragona

Cap de setmana farcit de diades castelleres arreu del Camp de TarragonaLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada del juny, la temporada castellera comença a agafar embranzida i les agendes dels caps de setmana ja s’omplen de diades arreu del territori.

La primera cita important a les comarques tarragonines serà el dissabte a dos quarts de set de la tarda a la plaça de l’Estudi de Vila-seca, on es trobaran els Xiquets de Vila-seca, la Colla Joves de Valls, els Minyons de l’Arboç i els Xiquets del Serrallo per participar en la diada commemorativa del III Aniversari del bateig de la colla local.

D’altra banda, el diumenge a dos quarts d’una del migdia se celebrarà la Diada del local de Sant Pere i Sant Pau on, a banda de la colla del barri, també hi actuaran Brivalls de Cornudella i Colla Jove de Tarragona. La planificació dels liles implicava fer un pas més en aquesta jornada, però després de la caiguda del 3de9f la setmana anterior a Reus, caldrà esperar per veure quines són, finalment, les seves intencions. En canvi, el pas natural dels amfitrions seria estrenar el 2de7 després dels bons resultats aconseguits fins ara, que inclouen, fins i tot, la recuperació del pilar de 6.

Finalment, a partir de les sis de la tarda la Plaça Major de La Selva del Camp s’omplirà de camises de la Colla Vella de Valls, dels Xiquets de Reus i dels Xiquets de Tarragona. Els vallencs van posar el peu al fre la setmana passada a Reus, però tot apunta que haurien de tornar a afrontar els nou pisos, mentre que encara no se sap quina serà la reacció dels matalassers després de la caiguda de 4de8 del passat diumenge.

tracking