Diari Més

Política

L'oposició carrega contra els Jocs Mediterranis

ERC creu que han estat la «festa de comiat de Ballesteros», mentre que el PDeCAT opina que «han donat l'esquena a la ciutat»

Dídac Nadal, durant la roda de premsa d'aquest matí.

L'oposició carrega contra els Jocs MediterranisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continuen les crítiques dels partits de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona envers els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Avui, ha estat el torn d'ERC i del PDeCAT, els quals han atacat frontalment a l'esdeveniment esportiu i a l'alcalde de Tarragona i president dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros.

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament, Pau Ricomà, ha argumentat que «els Jocs han estat la festa de comiat de Ballesteros, i ens ha sortit caríssima». Creu Ricomà que Tarragona ha donat una «mala imatge» i que, organitzativament, els Jocs han estat un «desgavell».

Ricomà també creu que «la Fundació dels Jocs s'ha de dissoldre i passar comptes, abans de les eleccions municipals ha d'estar liquidada».

Per la seva banda, Dídac Nadal, portaveu del PDeCAT, ha demanat que Ballesteros «no dimiteixi», ja que «volem que assumeixi les seves responsabilitats i que comenci a treballar per recuperar la bona imatge de la nostra ciutat».

Ha reclamat una auditoria econòmica i conèixer els ingressos obtinguts per la venda d'entrades durant els Jocs.

tracking