Diari Més

Karate

La karateka Ana Draskovic dóna positiu en el control antidopatge

És l'únic cas que s'ha donat en els Jocs, segons Víctor Sánchez

Una imatge d'arxiu d'un combat de karate.

La karateka Ana Draskovic dóna positiu en el control antidopatgeTarragona 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La karateka Ana Draskovic, que competia en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 defensant la delegació de Montenegro ha donat positiu en el control antidopatge, segons ha explicat aquest matí el president executiu dels Jocs, Víctor Sánchez, qui ha destacat que «es tracta d'un cas aïllat, ja que s'han realitzat entre 300 i 400 controls» durant tota la competició.

Segons ha afirmat Sánchez en la compareixença que ha servit per valorar tots els Jocs Mediterranis, «ha donat positiu perquè se li ha detectat un diurètic que serveix per a perdre pes».

Draskovic havia guanyat una medalla de plata en la categoria de -55 quilos i, tot i que Sánchez no ha desvelat quines seran les conseqüències que tindrà aquest fet, ha apuntat que «se li aplicarà el règim de sancions establert».

Més àrbitres en vaga

Víctor Sánchez també ha explicat que s'ha produït una segona vaga d'àrbitres en aquests Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Va ser ahir dissabte en lluita.

«Alguns dels àrbitres van marxar i, d'altres es van quedar», ha apuntat Sánchez, que s'ha mostrat satisfet perquè «la competició va continuar amb normalitat».

tracking