Handbol

Els Hispanos es «conformen» amb la plata en derrotar a Turquia

Les Guerreras van aconseguir l’or aquest dissabte en vèncer a Montenegro per un ajustat 27-23

La selecció de Croàcia va derrotar a Tunísia a la final disputada aquest migdia.

Els Hispanos es «conformen» amb la plata en derrotar a TurquiaOlívia Molet

L’handbol va deixar dues medalles en aquests Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Bronze per a ells ahir i or per a elles dissabte, en el que ha estat un campionat espectacular per a les Guerreras i un bon torneig per als Hispanos, els quals tothom col·locava a una final que ahir es va emportar Croàcia davant de Tunísia.

La selecció masculina també va vèncer, ahir, 30-19 a Turquia, en el partit que la va ajudar a finalitzar en tercera posició. No va ser un duel en el qual els rivals oferissin excessiva resistència. De fet, en el descans els Hispanos ja manaven per set gols de diferència (15-8), i la segona meitat va servir únicament perquè el Palau d’Esports pogués acabar de vibrar amb una selecció que, tot i la decepció de no haver arribat a la final, ha agradat i sempre ha arrossegat públic.

La gran final se la va emportar ahir la mateixa Croàcia que va eliminar a Espanya en les semifinals. Va ser per un únic gol, 23-24 i, per tant, l’alegria va ser triple.

Per la seva banda, un dia abans les Guerreras ja havien fet la feina. 27-23 contra Montenegro en una final molt disputada, però que es va acabar emportant el combinat espanyol, molt més encertat en els moments decisius del duel.

Mai van estar per darrere en el marcador i van marxar 13-11 al descans, un marcador ajustat, però que va ser suficient per mantenir a ratlla a les rivals. Per cert, unes Guerreras que no han conegut la derrota en aquests Jocs Mediterranis.