Diari Més

Vòlei platja

Or i bronze sobre la sorra

Les integrants de l'equip espanyol es pengen dos metalls en el penúltim dia dels Jocs

El vòlei platja ha aixecat molta expectació.

Or i bronze sobre la sorraTarragona 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les espanyoles María Belén Carro i Paula Soria es van imposar aquest dissabte a les franceses Aline Chamereau i Alexandra Jupiter en tres sets (21-16, 18-21 i 15-11) i es van portar l'or en la final del torneig femení de voley platja dels Jocs Mediterranis de Tarragona, que s'uneix al bronze abans assolit.

Carro i Soria, que en semifinals hores abans s'havien imposat als seus compatriotes Amaranta Fernández i Ángela Lobato, es van enfrontar en l'estadi de la platja de Arrabassada a la parella francesa en un partit que es va perllongar fins al tercer sets i que sempre va estar molt igualat.

Abans, el xoc fixat per a la medalla de bronze l'hi va portar la la parella espanyola formada per Amaranta Fernández i Ángela Lobato, que el va guanyar per dos sets a zero per la incompareixença de l'equip italià al que s'havia d'enfrontar.

Una de les jugadors de la parella italiana, formada per Gala Traballi i Àgata Zucarelli, va sentir molèsties físiques en la semifinal davant França i posteriorment van comunicar la impossibilitat de mesurar-se a les espanyoles en la disputa del bronze, va informar l'organització.

tracking