Diari Més

Abel Ruiz envia Espanya a la final que es disputarà contra Itàlia a Reus

El seu gol i el de Sancet van contrarestar la diana del marroquí Adil Tahif en el primer acte en un duel amb èxit total de públic a la Pobla

Els jugadors espanyols celebren la victòria assolida contra el Marroc en una final molt disputada amb el camp ple.

Abel Ruiz envia Espanya a la final que es disputarà contra Itàlia a ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya jugarà la final de futbol dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 després d’una espectacular remuntada contra el Marroc en el duel que es va disputar ahir a l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet.

El combinat espanyol es va imposar 2-1 després de veure com, en el minut 17, Adil Tahif s’avançava després d’una jugada trenada, en la qual s’enfonsaven part de les esperances espanyoles. Tot i això, el combinat nacional no es va arronsar. En un duel molt igualat, en el qual tant podria haver arribat el segon dels marroquins com l’empat dels espanyols, es va acabar arribant amb victòria del Marroc per 0-1.

No cabia una altra cosa a la ment dels locals que no fos la victòria. Després d’un primer acte en el qual la lluita va fer acte de presència, va aparèixer la qualitat. I és que si algun combinat té motius per autoproclamar-se el millor en aquests Jocs, aquest és Espanya.

Els nervis creixien al Municipal de la Pobla, però el que estava clar era que Espanya no es rendiria. I així va ser. Gran acció de l’equip que actuava com a local i gol de Sancet en el minut 77. Amb l’empat, ningú signava la pròrroga i, en una acció que van lamentar els marroquins, el col·legiat va assenyalar un penal que va omplir d’esperança a una Espanya que va encomanar-se a Abel Ruiz, qui no va fallar la pena màxima i que va donar el pas a la selecció cap a una final on el rival serà Itàlia. La gran favorita, doncs, passa a la final de futbol dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Èxit total

El camp de la Pobla de Mafumet es va omplir de gom a gom per a acollir un enfrontament que resultava espectacular pel que fa al nivell d’afluència de públic. Aquest és el camp on sempre hi juga el filial del Gimnàstic de Tarragona, un CF Pobla de Mafumet al qual li costa omplir el camp tot i que militi a la Tercera Divisió. Ahir, però, la realitat va superar totes les expectatives i entre pobletans i pobletanes i públic que va voler assistir a un partit de futbol de qualitat.

tracking