Diari Més

La torrenca Berta Castells acaba quarta en la final de llançament de martell

Tot i aconseguir una gran marca personal, no acaba amb medalla per un metre escàs

Berta Castells, durant un dels llançaments, que van resultar insuficients per pujar al calaix.

La torrenca Berta Castells acaba quarta en la final de llançament de martellGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Berta Castells es va quedar amb la mel als llavis en la final de llançament de martell, una de les proves que més expectació va aixecar ahir a l’Anella Mediterrània. En una pista d’atletisme bolcada completament amb l’esportista de Torredembarra, ella es va intentar lluir. De fet, va aconseguir una bona marca, però insuficient, ja que va quedar a escassament un metre de la medalla de bronze.

A dos quarts de set de la tarda arrencava la competició per a Castells. La seva companya de selecció, Laura Redondo, també buscava un gran resultat, però cap de les dues es va penjar el metall. Mentre la torrenca va ser quarta, Redondo va finalitzar en cinquena posició.

Castells va realitzar un llançament molt bo. De notable a excel·lent, es podria dir. 67,53 metres és una bona marca per a ella, però no va ser suficient per a atrapar a la francesa Camille Sainte Luce, la qual va finalitzar en tercera posició, amb una marca de 68,93. 1,4 metres més que la de Torredembarra, que tenia als seus donant-li tot el suport des de la graderia.

De fet, les esperances eren moltes per a Castells, ja que la millor marca la va aconseguir en el primer dels llançaments. Ara bé, la resta, pràcticament van sobrar. Intents que no van servir ni per a acostar-se a les seves rivals. Laura Redondo encara ho va tenir més complicat, ja que va signar una marca de 63,89 metres, a poc més de cinc de la medalla de bronze i a gairebé quatre de la pròpia Berta Castells.

L’encarregada de penjar-se l’or en l’esmentada competició va ser la francesa Alexandra Tavernier, amb uns grans 73,67 metres, per davant de la turca Kivilcim Kaya, que va finalitzar segona gràcies als seus 71,07 metres i, per tant, es va penjar la medalla de plata.

tracking