Diari Més

Gimnàstica artística

Or, plata i dos bronzes per tancar l'actuació espanyola a gimnàstica artística

Corresponen als esportites Ray Zapata, Paula Ragui, Cintia Rodríguez i Néstor Abad

El gimnasta español Rayderley Zapata durante su participación en la especialidad de suelo en la final de gimansia artística de los XVIII Juegos Mediterráneos

Or, plata i dos bronzes per tancar l'actuació espanyola amb set medallesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'or de Ray Zapata en l'exercici de terra, la plata de Paula Ragui en asimètriques i dos bronzes, deCintia Rodríguez en l'exercici de terra i de NéstorAbad en barra fixa, va incrementar a set el total de medalles per a la delegació espanyola de gimnàstica artística als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

L'hispà-dominicàRayderleyZapata va guanyar el segon or de la gimnàstica espanyola després de l'assolit en la competició d'equips masculins el dilluns.

En l'única final per aparells en la qual va participar, Zapata va aconseguir la millor puntuació dels jutges (14.500), superant al turcAhmetOnder(14.366), plata, i a l'eslovacRokKlavora(14.133), que va ser bronze.

També en categoria femenina va haver-hi medalla per equips per a Espanya en la jornada del dilluns, encara que va ser de bronze, per la qual cosa la delegació espanyola sumava quatre metalls amb el bronze per aparells d'Ana Pérez també en aquesta jornada.

La cinquena va ser en simètriques per a Paula Ragui, qui es va penjar la plata amb una puntuació de 12.700, per darrere de la francesaLouiseVanhille(13.166), qui va anar l'or, i per davant de l'eslovenaLucijaHribar(12.533), mentre que una altra espanyola, Ana Pérez, va quedar quarta en aquest aparell (12.433).

El capítol de metalls per a Espanya ho va ampliar amb la sisenaCintiaRodríguez, bronze en l'exercici de terra amb 12.466 punts, per darrere de la italiana LaraMori(13.600) i de la turcaGoksuUctas(12.533).

Va tancar l'actuació de l'equip hispà Néstor Abad amb un altre bronze en barra fixa (14.033), per darrere del xipriotaMariosGeorgiou(14.133), or, i del turcUmitSamilloglu(14.066), plata.

tracking