Diari Més

Tennis

El Club Tennis Tarragona, a ple rendiment en el primer dia de competició

Es van disputar 27 enfrontaments de diferents categories amb els integrants de l’equip espanyol eliminats en categoria individual

La parella espanyola Semmler i López va passar de ronda.

El Club Tennis Tarragona, a ple rendiment en el primer dia de competicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La competició de tennis va donar el tret de sortida dimarts en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Es van disputar un total de 27 enfrontaments a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, on la calor va ser la gran protagonista, tal com era d’esperar.

El combinat espanyol no va aconseguir els resultats esperats, ja que els enfrontaments individuals masculins es van tancar amb derrotes per als esportistes nacionals. Ara bé, en la categoria de dobles (Semmler i López) segueixen endavant i podran optar a grans metes.

Fins dimecres no començarà la competició per a la categoria femenina, en una jornada on s’espera una bona afluència de públic, millor que la de dimarts. El monegasc Luca Catarina, cap de sèrie de tennis als Jocs, serà la gran atracció a Tarragona.

Des del CT Tarragona es mostren satisfets per com s’està desenvolupant la competició i, mitjançant un comunicat, van detallar que «el camí a recórrer ha estat llarg fins a arribar aquí i molt treballadors i voluntaris dedicaran tots els seus esforços per donar una bona imatge de la ciutat i de l’esport de la raqueta a la resta del món i especialment a la mediterrània».

tracking