Diari Més

La delegació espanyola continua amb un gran ritme de medalles

De moment, només Itàlia supera el combinat nacional, que ahir també va sumar en tir amb arc, esgrima, karate, halterofília, tir olímpic o artística

La Gimnàstica Artística es va desenvolupar al Pavelló Olímpic de Reus.

La delegació espanyola continua amb un gran ritme de medallesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació espanyola, com era d’esperar, és la que més passions està aixecant en els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Les medalles que estan sumant els esportistes espanyols són moltes, però la delegació italiana és la que va al capdavant (veure medaller a la pàgina 7 d’aquest diari).

Aquest diumenge van ser molts els esportistes que es van penjar metall. Deixant de banda la natació, esport estrella fins ara, i el rem, on el pòquer de medalles va meravellar a tothom, hi ha moltes més modalitats esportives on Espanya s’està lluint. Una d’aquestes és la gimnàstica artística, on la delegació nacional es va emportar fins a dues medalles. Al Pavelló Olímpic de Reus, l’equip masculí va penjar-se l’or, mentre que el femení va haver de «conformar-se» amb un bronze.

El tir amb arc també va ser una modalitat de les més fructíferes pel que fa a metalls. Mónica Galisteo i l’equip femení van aconseguir la plata, mentre que Pablo Acha i el conjunt masculí, el bronze.

En esgrima, Yulen Alexander va sumar un gran or en individual epée i, en karate, Laura Palacio va ser bronze en la categoria de més de 68 quilos. L’halterofília, on dimecres arriba Lidia Valentín, va deixar una plata (Atenery Hernández, 53 quilos) i dos bronzes (Josue Brachi, 62 quilos i Alba Sánchez, als 58 quilos). Finalment, en tir olímpic, plata per a Jorge Díaz en rifle i el mateix metall per a Fátima Gálvez.

tracking