Diari Més

El tir amb arc acaba amb dos argents i dos bronzes a Tarragona

La competició de tir amb arc ha finalitzat aquest matí

La competició ha arribat a la seva fi després de dos dies intensos

El tir amb arc acaba amb dos argents i dos bronzes a TarragonaNil Morato

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació espanyola de tir amb arc ha acabat aquest diumenge la seva participació en els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, competició de la qual se'n va amb dos argents i dos bronzes.

Mónica Galisteo s'ha conformat amb la plata al perdre la final per un contundent 7-1 davant la italiana Lucilla Boari, mentre que en aquesta competició individual femenina Alicia Marín ha perdut a la final de consolació davant la turca Aybuke Aktuna (6-4).

També ha estat argent en el seu torneig l'equip femení, format per Mónica Galisteo, Nerea López i Alicia Marín), en no poder superar a la final al francès, davant el que han caigut per 5-3.

El bronze ha estat per a Turquia al guanyar a Itàlia, equip aquest al qual ha superat Espanya en semifinals.

En la competició masculina, Pablo Acha s'ha fet amb el bronze en superar a la final de consolació al turc Ibrahim Gulacar (7-3). L'or ha estat per a un altre turc, Fica Gazoz, que ha vençut a l'eslovè Strajhar per 6-2.

Per equips, Espanya també ha aconseguit el bronze amb Pablo Acha, Miguel Alvariño i Antonio Fernández, després de perdre en semifinals amb França (5-1) i guanyar la final de consolació davant Itàlia (6-2).

L'or en el torneig per equips masculí ha estat per a França, que ha guanyat la final a Eslovènia per 5-3.

tracking