Diari Més

Halterofília

Josué Brachi aconsegueix bronze en arrencada, en categoria de 62 quilos

És el vigent campió d'Europa de 56 quilos

Josué Brachi, amb la medalla.

Josué Brachi aconsegueix bronze en arrencada, en categoria de 62 quilosEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'halter espanyol Josué Brachi ha aconseguit aquest dissabte la medalla de bronze en els Jocs Mediterranis, en la modalitat d'arrencada, en la categoria de 62 quilograms.

Brachi, vigent campió d'Europa de 56 quilograms, competia en una categoria superior a la que està habituat i ha fet una final de més a menys que li va servir per penjar-se un metall.

L'espanyol, que ha aixecat 121 quilos en arrencada en el seu segon intent, no ha pogut amb els 125 que s'havia marcat en el tercer. En qualsevol cas, tampoc li hauria servit aquest pes per superar l'egipci Ahmed Saad, diploma en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i que ha aixecat 127 quilos per endur-se l'or.

La plata ha estat per al turc Erol Bilgin, vigent campió de l'Europa en la categoria de 62 quilograms, mentre que un altre dels favorits, l'italià Mirco Scarantino, doble campió d'Europa en 56 quilograms, ha quedat en quarta posició, amb 118.

Amb un metall a la butxaca, Brachi ha anat a buscar una altra medalla en dos temps (els Jocs Mediterranis és l'única competició que separa arrencada i dos temps en comptes de sumar les dues modalitats per establir la classificació final).

El sevillà ha aixecat 140 quilos en el seu primer intent, però s'ha lesionat un genoll intentant els 144 en el segon i, encara que ho ha tornat a provar en el tercer, no ha pogut amb aquest pes i ha acabat cinquè.

De nou, l'egipci Saad ha estat el millor, en aixecar 157 quilograms, i el turc Bilgin ha repetit plata, amb 156. El bronze en dos temps ha estat aquesta vegada per a l'italià Michael Di Giusto, amb 143.

tracking