Diari Més

Handbol

Hispanos i Guerreras arrasen en la seva estrena

Ells van derrotar a Grècia 46-17 i, elles, van deixar fora de combat a Eslovènia (29-17)

Espanya, durant un atac.

Hispanos i Guerreras arrasen en la seva estrenaVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'handbol té molt de color espanyol en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Tant Hispanos com Guerreras, els equips masculí i femení d'Espanya, respectivament, han solucaiont els seus enfrontaments fàcilment.

Eren els duels on ambdós equips s'estrenaven en la competició, i entre el seu poder, indiscutible, i el fet que els rivals no arribaven al seu nivell, les victòries van ser clares.

Primer, elles, durant la tarda, es van desfer amb claredat d'Eslovènia. El 29-17 que va reflectir l'electrònic al final posa de manifest la diferència entre un i altre equip.

Tot i això, no va ser un camí de roses. En el descans, el marcador reflectia un 12-9 que deixava el duel molt igualat al pavelló del Club d'Esports Vendrell. A la segona meitat, les Guerreras es van posar les piles i van solucionar el duel sense més problemes.

Ells, sense rival

Els Hispanos, per la seva banda, ho van deixar clar des del principi. El 21-6 amb què guanyaven a Grècia a la finalització de la primera mitja hora ja deia molt del que havia de passar.

El partit va finalitzar 46-17 al Palau d'Esports, on l'ambient no era, ni molt menys, dels grans. Escasses 200 persones van assistir al duel amb què la jornada de dissabte dels Jocs va posar punt final.

tracking