Diari Més

Fumata blanca al Nàstic: Dani Vidal continuarà a la banqueta grana

El tècnic anirà acompanyat d'Iván Moreno com a segon entrenador i Jordi Abella com a nou preparador físic

Dani Vidal durant un partit al Nou Estadi Costa Daurada.

Fumata blanca al Nàstic: Dani Vidal continuarà a la banquetaNàstic/Joan Carles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dues setmanes de reflexió i dues hores de reunió ahir al vespre, el Consell d'Administració del Nàstic va decidir que Dani Vidal continuarà a la banqueta del primer equip la pròxima temporada. El tarragoní serà la primera peça del projecte de la campanya 2023-2024 i vindrà acompanyat amb novetats en el cos tècnic. Iván Moreno, exentrenador del FC Vilafranca i la Pobla de Mafumet, serà el segon entrenador i Jordi Abella torna al Nàstic com a nou preparador físic. Pel que fa a Manuel Oliva, entrenador de porters, continuarà formant part del cos tècnic.

Vidal va entrar el darrer mes de febrer en substitució d'Iñaki Alonso. Després de ser el segon entrenador de Raül Agné i del tècnic basc, Vidal va agafar un equip trencat i va acabarcomplint els objectius que la directiva grana li va plantejar: la permanència i la participació en la Copa del Rei. En els tretze partits que va dirigir, Vidal va mostrar un estil de joc pràctic, amb l'objectiu de reduir al màxim els gols rebuts –el punt feble de la temporada– i obtenir el màxim de punts possibles. Durant la seva presentació el darrer mes de febrer, el tècnic va destacar que es veuria «un Nàstic de Vidal d'emergència» i va subratllar que «el Nàstic de Vidal de veritat necessita una pretemporada». Arala directiva grana li ha concedit el temps i, a més, també tindrà tot un mercat de fitxatges per incorporar les peces que necessiti per crear un Nàstic al seu gust.

Nou cos tècnic

El cos tècnic del Nàstic s'amplia amb noms que ja havien aparegut en el passat. Iván Moreno ha passat les darreres nou temporades com a entrenador del Vilafranca, però també va ser l'entrenador de la Pobla de Mafumet durant dos anys per acabar marxant el 2014. D'altra banda, la història de Jordi Abella ha estat lligada amb el Nàstic en diverses ocasions. L'última va ser el 2018. Després d'aquesta etapa, ha sigut el preparador físic del Dinamo de Tbilisi georgià i el Watford anglès, sempre de la mà de Xisco Muñoz, exjugador del Nàstic. Pel que fa a Manuel Oliva, ha demostrat en múltiples ocasions que la seva feina com a entrenador de porters és de primer nivell i completarà l'equip de Dani Vidal. Amb el cos tècnic confirmat al complet, el Nàstic de Tarragona posa la primera pedra de cara al projecte de la temporada 2023-2024.

Pel que fa a la direcció esportiva, de moment, Sergi Parés continua al càrrec. La reunió del Consell es va limitar ahir a establir el cos tècnic, però si s'hagués d'incorporar una nova peça a la direcció, encara no s'ha decidit.

tracking