Diari Més

Adolfo Baines, ben posicionat per continuar a la Pobla de Mafumet

Ha entrenat el filial grana els últims dos anys

Adolfo Baines, ben posicionat per continuar a la Pobla de Mafumet

Adolfo Baines, ben posicionat per continuar a la Pobla de MafumetGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic navarrès Adolfo Baines, té moltes possibilitats de continuar a la banqueta de la Pobla de Mafumet, el filial del Nàstic. Baines ha estat l'entrenador de l'equip pobletà les darreres dues temporades a Tercera Federació. A les dues campanyes va agafar un equip renovat i jove i el va fer funcionar. En les dues temporades va acabar en setena posició en una categoria curta i amb molts equips competint a la part alta de la classificació. Hi ha una bona sintonia i voluntat de continuar entre les dues parts, però les decisions no seran fermes fins que no s'indiquin des de la direcció del Nàstic, que són els que tenen l'última paraula.

El treball del tècnic navarrès s'ha vist destacat en els jugadors del seu planter. Marc Montalvo, Marc Álvarez, Dani Parra, Albert Querol i Boaz Hallebeek són jugadors que han passat per les seves mans a la Pobla de Mafumet i, tots ells, ja han debutat amb el primer equip del Nàstic. A més, també ha aconseguit treure el millor nivell de jugadors com Santi Guzmán, Nil Garrido i Joan Torrents, que en algun moment de la temporada han estat en dinàmica del primer equip. El seu talent a l'hora de gestionar un vestidor ple de peces joves per polir no ha passat desapercebut i, per aquest motiu, està ben posicionat per renovar. De fet, el Consell d'Administració del Nàstic es reunirà aquesta tarda per decidir primer quin serà el cos tècnic del primer equip. Després de setmanes amb diferents opcions, l'entitat grana comença a esclarir el seu futur immediat i totes les decisions es començaran a prendre progressivament.

Pel que fa a la categoria on competeix la Pobla de Mafumet, la pròxima temporada la Tercera Federació passarà de ser una lliga de 16 equips a tenir-ne 18. El Vilassar i el Vilafranca eviten el descens es queden les places lliures.

tracking