Diari Més

Manu García no continuarà al Nàstic la propera temporada

El porter ha defensat la samarreta grana durant dues temporades i ha disputat un total de 72 partits

Manu García, durant, la victòria del Nàstic de divendres contra l'Alcoyano (2-1).

Manu García, durant, la victòria del Nàstic de divendres contra l'Alcoyano (2-1).Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha anunciat, aquest divendres a la tarda, que el seu porter, Manu García, no renovarà el seu contracte amb el club i, per tant, no continuarà a la disciplina grana.

Així doncs, Manu García posa punt final a la seva etapa com a nastiquer després d'haver defensat la samarreta del Nàstic durant dues temporades i haver disputat un total de 72 partits. Si agafem com a referéncia temporal els dos anys en que el de Pedrera ha defensat la portería del Nou Estadi, Manu García ha estat el meta menys golejat de la Primera RFEF durant aquest temps.

«Me'n vaig sent millor persona, però crec que també com a millor porter» ha afirmat el porter en un vídeo de comiat que ha compartit a través de les seves xarxes socials. «Em quedo amb grans moments, com el Play-off de l'any passat, o aquesta temporada, en la que encara que no haguem aconseguit l'objectiu, quan pitjor estava tot, vam créixer com a grup, quelcom difícil al futbol.»

«Agraït per sempre al club, al president, als treballadors del club, als diferents cossos tècnics que he tingut i, sobretot a tu, Oli (ManoloOliva, entrenador de porters del Nàstic), gràcies de tot cor. No em puc oblidar de gent molt important com el nostre encarregat de materialÒscari, per descomptat, dels meus companys i de vosaltres afició, gràcies per la vostra estima i suport» ha dit el porter andalús en el seu missatge d'acomiadament.

tracking