Diari Més

Automobilisme

Compte enrere per la celebració del Rally Costa Daurada Legend Reus

La prova serà el 9 i 10 de juny i serà puntuable per als campionats d'Espanya i de Catalunya

Gil Castañé Salés – Gil Castañé Soldevila (BMW M3 M30), Rally Costa Daurada Legend Reus 2022

El Rally Costa Daurada Legend aterra a Reus el 9 i 10 de junyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rally Costa Daurada Legend Reus 2023 està a punt d'aterrar alTecnoparc de FiraReus. Concretament, ho farà el 9 i 10 de juny. El Campionat d'Espanya de Ral·lis de Vehicles Històrics tindrà en aquesta prova una cita clau, ja que les classificacions estan començant a prendre cos i la prova tarragonina repartirà importants punts.

L'Escuderia Baix Camp, entitat presidida per Jaume Miret, ho té tot a punt i el ritme d'arribada d'inscripcions està sent constant. Avui es tanca el termini per als participants del Campionat d'Espanya i demà, dia 1 de juny, es clouran les del Campionat de Catalunya. El Director de Cursa del Rally Costa Daurada Legend Reus és Pere Saura, assistit per Daniel Martí i Ernest Contijoch.

El pròxim 6 de juny, a les 10.30 hores es presentarà oficialment el Rally a l'Ajuntament, acte en el qual s'informarà de totes les novetats d'última hora entorn del ral·li.

Esportivament, tot indica que els principals noms en Velocitat i Regularitat dels campionats d'Espanya i de Catalunya seran presents a Reus. En el primer d'ells i en Velocitat Pre81, Joan Riberas–Álvaro Menéndez (Porsche 911 SC) són els sòlids líders després d'haver sumat punts en els tres ral·lis disputats fins avui. Un nou resultat en el Rally Costa Daurada Legend Reus els podria donar un avantatge definitiu per a aconseguir el que seria el seu segon títol.

En Pre90, Antonio Dezcallar–José Antonio Sans (Toyota Celica GT-Four) també compten amb un significatiu avantatge respecte al segon classificat, Antonio Sainz (Subaru Impreza 2.0 Turbo 4WD). Finalment, en Pre2000 Manuel Muniente (BMW M3) gaudeix d'un lleuger marge sobre el seu més immediat perseguidor, Óscar García (Peugeot 306 16V). La Escudería Madrid Históricos és líder destacada en l'apartat d'escuderies.

En el Campionat d'Espanya de Regularitat Sport, Asier Santamaría–Roberto Renteira (Ford Sierra RS Cosworth 4x4) mantenen una bona lluita amb Jaime Carbonell-Enrique Carbonell (Ford Sierra RS Cosworth 4x4), alhora que en Regularitat Antonio Verdaguer-María Jesús Mora (Porsche 944 Turbo) compten amb bastants punts de diferència sobre Rufino Sasián–Eloy Ricardo Dehesa (Porsche 911 SC RS) i Gustavo César Alúa–Víctor Francisco Suárez (Peugeot 205 Rallye), aquests dos equips empatats en la segona posició. En aquesta modalitat, la Real Peña Motorista Vizcaya lidera entre les escuderies de Regularitat Sport i l'Escuderia Mediterrània és capdavantera en Regularitat.

El Campionat de Catalunya de totes dues modalitats, Velocitat i Regularitat, és un dels apartats importants del ral·li organitzat per Escuderia Baix Camp. En Velocitat, Jordi Ventura–Josep Autet (Ford Sierra RS Cosworth) són líders amb ampli marge sobre Joaquim Manresa–Miquel Amblàs (Subaru Impreza 555), mentre que en Regularitat Sport són Jordi Fanlo–Daniel Robledillo (Porsche 911 SC RS) els que dominen la classificació per davant de Pau Romero (Peugeot 205 Rallye), a qui han acompanyat diversos copilots. Finalment, en Regularitat Carles Miró–Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) compten amb un escàs marge sobre Esteban Munné–Olga Feliu (VW Golf GTI).

El Rally Costa Daurada Legend Reus serà la prova definitiva del Open Regularitat Catalunya-Costa Daurada, creat per Escuderia Baix Camp i el RACC per a incentivar la participació de pilots de regularitat, tant en aquest ral·li com en el ja celebrat Rally Catalunya Històric.

tracking