Diari Més

L'àrbitre del Villarreal B-Nàstic, Germán Cid Camacho, de nou candidat per l'ascens

El de Castilla i Lleó, vell conegut de l'equip grana, tornarà a xiular partits del play-off d'ascens a Segona Divisió

L'àrbitre Germán Cid Camacho, al centre de la imatge.

L'àrbitre del Villarreal B-Nàstic, Germán Cid Camacho, candidat de nou per l'ascensNàstic/Joan Baseda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'àrbitre que va xiular la final del play-off d'ascens a Segona Divisió entre elVillarrealB i el Nàstic,GermánCid Camacho, tornarà a xiular la fase de promoció aquesta temporada. El deCastillai Lleó ha estat seleccionat entre els tretze col·legiats després d'una temporada en la qual ha xiulat en 14 partits. Majoritàriament, Cid Camacho ha arbitrat partits del Grup 1 de Primera Federació. Del grup 2, en el qual estava el Nàstic, va dirigir l'Amorebieta-LaNucía, l'SDLogroñés-UDLogroñési el BilbaoAthletic-OsasunaPromesas.

L'arbitratge de Cid Camacho encara està en la ment de molts aficionatsnastiquers. Els grana es van quedar a les portes de l'ascens després de perdre per 2 gols de Jackson, un jugador que, actualment, és una de les sensacions a Primera Divisió. En aquell partit vanhaver-hidiverses situacions polèmiques: un discutible gol anul·lat de Quintanilla, una targeta groga inexistent al central basc que va condicionar-li tot el partit, un segon golanul·lati unes mans dins de l'àrea delVillarrealB que no va xiular.

Després d'aquell partit, Cid Camacho, un dels favorits per assolir l'ascens, es va quedar sense premi i, enguany, ha disputat la Primera Federació.

tracking