Diari Més

El Calafell s'haurà de fer fort al Joan Ortoll per mantenir viu el somni

Els de Ferran López necessiten guanyar els dos partits a casa per forçar el desempat a Galícia

El Calafell s'haurà de fer fort al Joan Ortoll per mantenir viu el somni

El Calafell s'haurà de fer fort al Joan Ortoll per mantenir viu el somniCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la segona derrota contra el Deportivo Liceo a Riazor, el CP Calafell necessita obrar el miracle al Joan Ortoll per mantenir viu el somni d'arribar a la final del play-off. La temporada dels de Ferran López està sent per emmarcar, amb l'estrena a la Champions League, una tercera posició de mèrit a la fase regular de l'OK Lliga i, ara, a semifinals del play-off.

Una de les claus que Ferran López va assenyalar a l'inici de l'eliminatòria era el factor pista. Els verds no van aconseguir trencar l'avantatge local caient primer per un igualat 4-3, i després amb un contundent 4-1. En aquesta última derrota, el Calafell va tenir la possessió, però no va poder superar la defensa fèrria local. És difícil que els calafellencs acabin un partit sense marcar més d'un gol. De fet, les últimes vegades que això ha succeït ha estat contra el Barça i el Deportivo Liceo a la fase regular de l'OK Lliga. El darrer diumenge els gallecs ho van tornar a fer i, la clau, és que van saber aturar a Martí Casas. El pitxitxi verd sempre va tenir un defensor a sobre per evitar que rematés amb comoditat. Això i sumat a la gran actuació del porter Martí Serra, aturant totes i cada una de les faltes directes, va desesperar el Calafell.

D'altra banda, el Liceo va fer molt de mal a través de contraatacs. El Calafell va tenir la possessió a l'últim encontre, però cada vegada que perdien la pilota es convertia en una acció de perill greu. Així va ser com va arribar el primer gol, amb una jugada elaborada amb només dues passades i un remat.

Després de dos partits en terres gallegues, el Calafell torna al Joan Ortoll amb l'aigua al coll. El Liceo només necessita una victòria més per rematar l'eliminatòria mentre que els verds han de guanyar tres partits seguits. Aquesta temporada el Joan Ortoll s'ha convertit en un veritable infern per a tots els equips visitants. La penya dels Estrellats, sempre presents a les graderies, no falten en cap partit per afegir pressió.

Abans de començar l'eliminatòria, López va assenyalar que «hem d'anar partit a partit, no ens podem deixar res en cap partit i la lectura de cadascun serà crucial, no ens han d'afectar els resultats», així que, malgrat el 2-0 global, els calafellencs buscaran allargar el somni recuperant sensacions amb la seva gent.

tracking