La tripleta Fernández dona la victòria al Nàstic i el bitllet per a la Copa del Rei (3-0)

Els de Dani Vidal van tancar la temporada amb una gran primera meitat amb gols de Pablo, Marc i Guillermo Fernández

La tripleta Fernández dona la victòria al Nàstic i el bitllet a la Copa del Rei (3-0)Cedida

El Nàstic de Tarragona va tancar la temporada amb el premi de consolació. Els de Dani Vidal van executar una esplèndida primera meitat en la qual Pablo,Guillermoi Marc Fernández, la tripleta de davanters, va anotar per deixar el partit encarrilat. A la segona meitat els grana van anestesiar l'encontre i Vidal va fer debutar a Querol i va donar minuts aBoaz. Amb la victòria grana i la derrota de l'SDLogroñéscontra l'AtléticoBaleares, els grana tanquen la temporada amb el premi de consolació, participara laCopa del Rei el pròxim any.

Sense pressió a les espatlles, el Nàstic de Tarragona va sortir al terreny de joc carregat d'energies. Semblava un equip canviat respecte a partits anteriors i, amb tres passades, va connectar el primer gol del partit abans d'arribar al segon minut d'encontre.ManuGarcíava enviar la pilota a l'àrea rival,Guillermola va baixar amb el cap, Pablo Fernández la va controlar a la frontal de l'àrea i, sense dubtar gaire, envia la pilota al fons de la xarxa.

La primera ocasió del Nàstic va anar a dins i això va donar encara més confiança a l'equip grana. La tranquil·litat i la falta d'idees d'algun tram de la temporada es van canviar per decisió i verticalitat. Amb aquest impuls, el partit va embogir en els primers deu minuts. E Nàstic la va tenir amb dos remats de cap de Pablo i Trilles, però l'esfèric va sortir fora per poc. L'Alcoyanotambéva dir la seva amb alguna centrada lateral i xuts des de la frontal de l'àrea, peròManuGarcíaestava atent. El porter, però,tambéva tenir els seus detalls que van provocar un ensurt al Nou Estadi Costa Daurada. Primer, intentant driblar a Rubio, va perdre la pilota dins de l'àrea petita, el davanter rival va fallar amb la porteria buida,peròl'àrbitre havia anul·lat la jugada. Minuts més tard, va cedir, sense voler, la pilota aAgüero,peròel xut del davanter va anar massa fluix i el porter grana va saber rectificar.

Més enllà d'aquestes dues ocasions, l'Alcoyanova sucumbir al domini grana i el segon gol no va trigar a arribar.Montalvo, com sempre decisiu, va recuperar la possessió al mig del camp i se la va cedir aAndyEscudero. L'extrem va aixecar el cap i va elaborar un centre mil·limètric cap al segon pal. Allà estava Marc Fernández que, primer va controlar l'esfèric i, sense deixar-lo caure, va marcar el segon. Aquesta va ser una petita recompensa després de diverses jugades en les quals el davanter buscava porta sense èxit.

El partit es va estabilitzar amb el segon gol, però abans del descans va arribar el tercer. De nou,AndyEscuderova fer la centrada i, en aquest cas,Guillermova fer el remat al segon pal. La tripleta de Fernández van deixar el partit encarrilat abans del descans.

A la represa, el Nàstic va voler donar una mica de pausa a la festa. Els grana no volien arriscar-se a ampliar el marcador i Dani Vidal va aprofitar per donar una sacsejada a l'onze. Marc Álvarez,PochettinoiBoazHallebeek, els menys habituals i el jugador del planter grana, van sortir per guanyar minuts. D'entre la calma, l'Alcoyanova tenir una ocasió clara.Agüerova engaltar la pilota a la frontal de l'àrea, però aquesta es va estavellar amb el pal i va sortir fora. La sort era grana.

També va tenir temps de debutar amb la samarreta grana el rapitenc Albert Querol i amb un home menys després de la lesió de Quintanilla. El Nàstic,poc a poc, va tancar el partit i la seva temporada a Primera Federació amb una contundent victòria i amb un bitllet per a la Copa del Rei sota el braç.