Diari Més

Dani Vidal: «Estic content per la feina feta, la continuïtat l'ha de valorar el club»

El tècnic grana va sortir content per acabar l'any en bona dinàmica i es mostra orgullós «per la reacció de l'equip des del moment que el vaig agafar»

Imatge de Dani Vidal, entrenador del Nàstic de Tarragona.

Dani Vidal: «Contra el Barça Atlètic intentarem repetir el partit de l'any passat»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Nàstic, Dani Vidal, va sortir content per la golejada contra l'Alcoyanoper tancar la lliga.Els objectiusde la salvació i de la copa els ha complert i, amb aquest darrer partit, tanca la temporada. «Era la primera oportunitat que tenia de dirigir un primer equip de futbol professional, havia d'aprofitar-la i estic molt content. Estic molt agraït al cos tècnic, als jugadors i a tothom, perquè sempre m'he sentit recolzat, tant en les bones setmanes com a les complicades», deia.

Respecte a la continuïtat la pròxima temporada, el grana explica que «això ho han de valorar altres persones, no és la meva responsabilitat. Per la meva part, estic content per la feina feta, l'equip ha agafat el camí que volíem i, ara, amb el club, ja parlarem durant els pròxims dies sobre aquest tema».

El tècnic va agafar al Nàstic al mes de març i va destacar. En aquell moment, que es veuria un Nàstic de Dani Vidal d'emergència. El joc vist durant la primera meitat contra l'Alcoyano, més ofensiu que el Nàstic tancat dels anteriors partits, és «untestildejocq uem'agrada. El Nàstic de Vidal amb temps per treballar tindrà trets similars. No m'amagoen quevull aquesta faceta ofensiva. Però, aquesta temporada, amb la quantitat de gols que ens feien, ens havíem de centrar a millorar l'aspecte de la solidesa defensiva».

Aquesta temporada ha tingut molts alts i baixos i Vidal destaca que està especialment orgullós «de com ha reaccionat l'equip des del moment que l'he agafat. Estic molt orgullós dels jugadors. En els darrers partits hem sumat tres victòries i un empat, hem igualat a punts amb el setè i estem a la Copa del Rei, són moltes coses positives tenint en compte la situació de la qual venim».

Vidal va fer debutar a Querol i va donar més minuts aBoaz, en aquest sentit deia que «des del primer moment vaig dir que no miraria el DNI de ningú a l'hora de preparar els onzes. Ells han entrenat amb el primer equip com un més i contra l'Alcoyanos'han guanyat els minuts. És un orgull per a mi, que tants anys porto al club, veure jugadors del planter debutar».

tracking