Diari Més

El Nàstic s'acomiada de la temporada buscant la consolació de la Copa

Els grana, de la mateixa manera que l'any passat, tornaran a tancar l'any contra l'Alcoyano

L'atacant del Nàstic, Pablo Fernández buscant el rematen el partit d'anada.

El Nàstic s'acomiada de la temporada buscant la consolació de la CopaAlcoyano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona tancarà la lliga contra l'Alcoyano aquest dissabte a les 19.30 hores. L'equip alacantí no té res en joc i els grana tenen al seu davant el premi de consolació d'assolir la plaça de la Copa del Rei, tot i que no depenen d'ells mateixos. Aquest duel porta records agredolços a l'aficionat grana. Fa un any, per aquestes mateixes dates, el Nàstic també va acabar el curs contra l'Alcoyano. Llavors, es va disputar en el Collao i els grana van assolir la quarta posició i es van classificar per al play-off d'ascens. En un any, els grana han passat d'aquell somni, que els va portar a Balaídos, a un final d'una temporada de malsons.

Marc Trilles, jugador del Nàstic, destacava a Diari Més en una entrevista que «hi ha molt en joc, perquè potser és l'últim partit que disputaran alguns jugadors al Nou Estadi Costa Daurada». Tenint en compte que fins a 12 jugadors, entre aquests el mateix Trilles, acaben la seva vinculació amb el Nàstic el 30 de juny, el partit agafa un to de comiat d'alguns i una oportunitat de renovació per uns altres.

Qui també té molts al·licients és el tècnic grana, Dani Vidal. Des de la seva arribada, el Nàstic ha fet un pas endavant a l'hora de competir sobre la gespa i això s'ha reflectit a la classificació. Vidal es va estrenar a la banqueta amb la necessitat d'aconseguir resultats ràpids i amb només un objectiu: la permanència. L'entrenador grana ho ha assolit tot i, aquest dissabte, podria ser l'última oportunitat d'intentar convèncer a la zona noble de l'entitat que està preparat per dirigir el projecte la pròxima temporada.

Pel que fa a l'objectiu de la Copa, el Nàstic necessita guanyar i que l'SD Logroñés perdi el seu partit contra l'Atlético Baleares. Els grana s'enfrontaran a l'Alcoyano de Vicente Parras, un equip que destaca pel seu joc directe i la capacitat de lluita. Durant el partit d'anada, el Nàstic ja va patir aquest estil. Els de Parras van dominar els grana generant perill amb córners i contraatacs, però, entre les aturades de Manu García i el gol d'Andrei Lupu, el Nàstic va aconseguir un empat a un gol. Els alacantins arriben al Nou Estadi Costa Daurada sense Sergio Moyita, que és baixa per sanció, però amb els referents en atac com Raúl Alcaina i Juanan disponibles. Els dos jugadors són els màxims golejadors de l'equip amb nou i vuit gols respectivament.

La intensitat l'haurà de posar el Nàstic. En l'últim partit de la temporada i contra un equip que no es juga res, els grana hauran d'intentar donar una última alegria a l'afició. Aquesta és la idea que ha transmès la plantilla durant la setmana i Dani Vidal tindrà gairebé tots els jugadors disponibles. Les úniques baixes confirmades són les de llarga durada de Robert Simón i Andrei Lupu.

Qui també entraran a la convocatòria són els jugadors del filial Albert Querol, Boaz Hallebeek i Nil Garrido. Els joves buscaran guanyar minuts i, en el cas de Querol i Garrido, una oportunitat de debutar en el darrer partit de la temporada.

tracking