Diari Més

Dani Vidal: «Dins d'una temporada complicada, l'equip ha sabut reaccionar»

El tècnic grana creu que l'equip ha seguit el camí marcat pel seu treball i es queda amb ganes de poder seguir veient l'evolució aquesta temporada

Imatge de Dani Vidal durant la roda de premsa prèvia al partit contra la Real Sociedad B.

Dani Vidal: «Si aconseguim la nostra millor versió, podem competir contra qualsevol»Arnau Montreal Quesada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Vidal ha comparegut aquest divendres en la roda de premsa prèvia al partit de la 38a i darrera jornada de Primera RFEF que disputarà el Nàstic aquest dissabte a les 19:30 hores al Nou Estadi on rebrà a l'Alcoià.

Una vegada segellada la permanència, els granes afronten aquest partit amb l'únic al·licient de tractar de classificar-se per lapropera edicióde la Copa del Rei.

Valoració de la temporada

Preguntat pel procés dut a terme des del seu ascens a la posició de primer tècnic grana a principis de març, Vidal ha valorat els seus mesos com màxim responsable tècnic de l'equip tarragoní: «Són situacions que no controles arribar abans o després en aquesta posició. Queda una espineta de pensar que els darrers tres partits els resultats han acompanyat camí.»

Un camí que, segons Vidal «ja havia començat abans, però per falta d'encert, per algun error individual o per falta de sort encara no acabava d'enllaçar resultats positius de forma consecutiva i, ara que, es comencen a aconseguir, queda el sabor amarg de no tenir més temps per continuar lluitant i, qui sap, si acabar més amunt.»

«Dins d'una temporada complicada l'equip ha sabut reaccionar, ha sabut afrontar-ho, no ens ha agradat trobar-nos amb aquesta situació, però hi ha hagut altres equips que també s'hi han trobat i no han estat capaços de reconduir-ho i s'ho juguen tot aquesta darrera jornada. Nosaltres, d'altra banda, vam respondre i a novell de números la reacció ha estat bona.»hacontinuat

«L'evolució de l'equip ha estat positiva. Es va marcar un camí als jugadors, sobretot per millorar molt defensivament, que era la part que més estava penalitzant a l'equip, i els números demostren que ho hem fet. Ens hauria agradat millorar encara més, però havíem d'optimitzar el temps i centrar-nos en el que és important. Els jugadors ho han fet molt bé.»hadeclarat Vidal, continuant amb la seva valoració dels seus mesos al capdavant de l'equip.

Finalment, l'entrenador tarragoní ha acabat recordant les seves vivències en l'àmbit personal dels últims mesos «Han passat aquestes setmanes molt ràpid. Tinc bons records i alegries. El debut contra la Reial Societat és un partit molt complet que es guanya. I sabíem que era moltimportantun primer resultat positiu perquè ajudaria a canviar la dinàmica que era urgent. Tanmateix, les dues derrotes seguides contra l'Atlètic Balears i el Reial Unió d'Irun, en les que vam tenir una mica de mala fortuna, ens va fer apropar a la part baixa. Finalment, però, aquestes setmanes difícils que ens han ajudat a créixer com a equip.»haconclòs.

Partit contra l'Alcoià

Vidal també ha parlat del partit del poper dissabte i del rival: «Ja és el darrer partit. Ho afrontem amb il·lusió i ganes de fer un bon partit de brindar-li una bona última actuació a la nostra gent després d'un any complicat i a més tenim l'al·licient de la Copa del Rei, que sabem que és una competició molt atractiva per a club i afició, fins i tot econòmicament, per tant, sortirem a buscar els tres punts des del minut u.»

Sobre la possibilitat de repartir minuts entre futbolistes menys habituals o futbolistes de la pedrera, ha estat clar: «Veurem com va el partit. Nosaltres treure'm el que creiem que és l'XI de més garanties per guanyar-lo i una vegada el partit avanci veurem quina direcció porta i quins jugadors poden entrar» ha declarat.

Futur

L'actual contracte de Dani Vidal com a primer tècnic grana finalitza a final de temporada,i per aixòaquest podria ser el seu últim partit si l'entrenador i la directiva no arriben a un acord de renovació: «No sento que sigui una setmana especial, però avui sí que és un dia estrany. Demà és l'últim partit, amb les situacions obertes, però això és futbol, passen les temporades i nosaltres ens hem de centrar en el partit de demà, gaudir-lo, i tant de bo ens classifiquem a Copa del Rei» ha sentenciat Vidal.

tracking