Diari Més

L'any de Marc Montalvo: el jugador més destacat del Nàstic

En el seu debut amb el primer equip, s'ha fet amb el domini absolut del mig del camp grana

El riudomenc Marc Montalvo amb l'esfèric el darrer partit al Nou Estadi Costa Daurada.

L'any de Marc Montalvo: el jugador més destacat del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona encara l'última setmana de curs amb normalitat, però pensant en el futur. Amb només el partit de l'Alcoyano en joc, ja es poden extreure conclusions de com ha sigut el rendiment general durant tota la temporada. Després d'una temporada complicada, plena de decepcions pel que fa als objectius marcats, també es poden extreure notes positives i, la millor, ha estat el gran rendiment de Marc Montalvo.

Després de 12 temporades escalant per tots els esglaons del futbol base del Nàstic, Marc Montalvo es va guanyar una oportunitat amb el primer equip aquesta temporada. El riudomenc va jugar l'any passat amb la Pobla de Mafumet mentre entrenava sota les ordres de Raül Agné. L'extècnic grana el va fer debutar tres minuts contra el Real Madrid Castilla, però va veure clar que el seu potencial el convertiria en el dominador del mig del camp grana.

Montalvo va aterrar per competir amb jugadors de la talla de Pedro del Campo, titularíssim i clau la temporada passada, Ander Gorostidi, reforç que venia de Segona Divisió i Eric Montes Arce, un migcampista que va assolir l'ascens amb l'Albacete.

Gairebé des del primer moment, els va guanyar la partida. El jugador del planter és el migcampista que més minuts ha acumulat, amb 2.373. Ha jugat 28 partits de titular i ha sortit des de la banqueta en sis duels, tres d'ells amb Raül Agné i els altres tres amb Iñaki Alonso, que, quan va arribar, el va condemnar a l'ostracisme per apostar per jugadors més veterans. Un error que Dani Vidal no va trigar en rectificar i, des de la seva arribada, Montalvo no ha fallat ni un partit a l'onze inicial.

Amb treball i esforç, ha mostrat el seu caràcter al terreny de joc. S'ha convertit en la batuta del conjunt grana i la seva qualitat en el control de l'esfèric ha centrat les mirades del Nou Estadi Costa Daurada. És molt difícil veure que el conjunt rival, per molt que el pressioni, el faci perdre una pilota. A més, també ha mostrat una millora en el treball defensiu, tot i que forçar el límit de les jugades li ha costat 9 grogues aquesta temporada. El punt que ell mateix reconeix que pot millorar és l'aspecte ofensiu. Enguany ha marcat un gol amb el Nàstic, però costa veure el jugador a prop de l'àrea buscant un remat.

Amb totes aquestes qualitats, el Nàstic ha vist en ell un diamant en brut i, a l'agost, el va renovar fins a 2026. És el jugador de la plantilla amb més anys de contracte per davant, però també el que més ha cridat l'atenció d'equips de primera línia, que el volen al seu filial. Si aquest estiu sortís, seria passant per caixa, però no sorprendria a ningú les propostes que podria acumular.

tracking