Diari Més

Boaz Hallebeek i Albert Querol, el futur del Nàstic forjat al planter

Els dos han renovat enguany amb l'equip

A l'esquerra, Albert Querol i Boaz Hallebeek a la dreta.

Boaz Hallebeek i Albert Querol, el futur del Nàstic forjat al planterJose Maria Garcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona s'ha assegurat enguany dues peces de cara al futur. Boaz Hallebeek i Albert Querol van renovar amb el primer equip com una aposta clara de gaudir una oportunitat en un futur projecte grana. El Nàstic tanca la temporada aquest diumenge al Nou Estadi Costa Daurada amb l'opció d'assolir una plaça de Copa del Rei contra un rival que no es juga absolutament res: l'Alcoyano. Aquest escenari és l'ideal per donar minuts als jugadors que menys habituals aquesta temporada i, potser, també, donar una oportunitat de presentar-se davant l'afició grana al Nou Estadi a Boaz Hallebeek i Albert Querol.

Els dos jugadors han estat en la dinàmica del primer equip durant la temporada. En aquests darrers partits han estat freqüents a les convocatòries de Dani Vidal. Boaz ha sigut l'únic que ha debutat. El neerlandès va gaudir de 32 minuts contra el Sabadell, complint les expectatives en defensa.

Tant Hallebeek com Querol han sigut les peces fonamentals dels onzes d'Adolfo Baines a la Pobla de Mafumet durant tota la temporada. El tècnic navarrès definia a Boaz com «un líder natural. Durant la temporada no va abaixar els braços i es va guanyar la titularitat i la capitania. Li tinc estima perquè veig en ell els valors que he defensat jo com a futbolista professional». En el cas de Querol, Baines assenyalava que «té molt potencial amb una gran arrencada per banda i una bona capacitat de remat. És un noi humil i treballador».

Els dos jugadors han fet mèrits durant la temporada i formaran part de la pròxima pretemporada. Està en les mans de Dani Vidal si podran exhibir-se aquest diumenge a les 19.30 h.

tracking