Martí Casas mostra el camí del Calafell i el classifica a semifinals

El jugador manté viu l'equip al 'play-off' de l'OK Lliga amb un 'hat-trick'

Martí Casas mostra el camí del Calafell i el classifica a semifinalsCedida

El CP Calafell es va classificar a les semifinals de l'OK Lliga després de rematar la feina amb una nova victòria contra el Lleida Llista el dissabte per 1-4. Martí Casas, pitxitxi de la fase regular i estrella del conjunt del Baix Penedès, es va encarregar d'enllestir el partit amb un hat-trick.

El Calafell va començar el duel dominant i el gol no va trigar a arribar. Casas, a la mitja volta, va colpejar primer i, pocs minuts després, es va encarregar de rematar una llarga acció ofensiva per posar el 0-2 ben aviat. El partit es va estabilitzar i la reacció local no va arribar fins a la segona meitat. Curiosament, l'1-2 va arribar amb Martí Casas expulsat temporalment. L'estrella del Calafell es va encarregar de posar més distància al marcador marcant de falta directa i, a sis minuts per al final, Arnau Xaus va interceptar un xut llunyà de Sergio Miras per posar l'1-4 final. D'aquesta manera, els penedesencs es treuen l'espineta de l'any passat, quan es van quedar fora a la tanda de penals.

El següent rival del Calafell a semifinals és el Deportivo Liceo. El duel entre els de Ferran López i els gallecs és tot un clàssic aquesta temporada: ja s'han enfrontat quatre vegades entre lliga i Champions.