Diari Més

Les tarragonines de l'xBuyer Team destaquen a la Queens League

Núria Llop, Fàtima Fabra i Sandra Rovira són terceres amb dues victòries i un empat

Núria Llop.

Les tarragonines de l'xBuyer Team destaquen a la Queens LeagueQueens League

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lliga de futbol set de la Queens League creada per Gerard Piqué segueix els mateixos passos d'èxit que la Kings League i la presència tarragonina comença a destacar. L'xBuyer Team reuneix fins a tres jugadores de l'Ebre. Núria Llop, de Benissanet, Sandra Rovira, d'Ulldecona i Fàtima Fabra, de Deltebre, han començat amb força la lliga i s'erigeixen en les protagonistes absolutes de l'equip dels influencers germans Buyer.

Actualment, amb un empat i dues victòries, se situen en tercera posició amb 7 punts, empatades amb Porcinas FC d'Ibai Llanos i només per sota del Rayo Barcelona de l'influencer Spursito, que té un ple de victòries. Les ebrenques es van a donar a conèixer des del primer partit. Núria Llop es va estrenar amb un golàs des de fora de l'àrea que va perforar l'escaire del conjunt del Barrio, on juga Sarai Lucha, d'Alforja. En aquell mateix partit, Llop va aconseguir una assistència en el segon gol del seu equip. Amb tot, el partit va acabar amb empat a 2.

En el segon partit va destacar la portera Fàtima Fabra. La de Deltebre es va fer enorme sota els pals i va fer mèrits per emportar-se el guardó a millor jugadora del partit. L'xBuyer Team es va emportar la victòria per la mínima contra l'Ultimate Móstoles. Fabra va mantenir el conjunt rival a ratlla i, a l'altra àrea, la protagonista va tornar a ser Núria Llop. La de Benissanet va marcar l'únic gol del partit després de transformar un penal. A la segona meitat va tenir menys sort i va errar la segona pena màxima que va tenir. D'altra banda, Sandra Rovira, jugadora de futbol sala, va destacar en la part defensiva. El darrer dissabte les tarragonines van sumar la segona victòria consecutiva contra l'equip de Saiyans per 2-0. Amb aquest triomf, se situen en tercera posició.

Pel que fa a la resta de jugadores tarragonines, la de Vilallonga del Camp, Carme Cendra, se situa en vuitena posició amb el seu equip, el Pio FC, amb un balanç d'una victòria i dues derrotes. Centra, que forma part de la Fundació Futbol Base Reus, no va disputar minuts en l'últim encontre. D'altra banda, Sarai Lucha, del Barrio, està en cinquena posició amb un empat, una derrota i una victòria.

La Queens League és un èxit a les xarxes amb més de 80.000 visualitzacions a la plataforma Twitch cada dissabte.

tracking