Diari Més

El Reus Deportiu cau contra el Noia i tanca la temporada 2022-2023

Els de Jordi Garcia van ser eliminats del 'play-off' de l'OK Lliga en quarts de final per l'efectivitat ofensiva del seus rivals en els dos partits

El Reus Deportiu cau contra el Noia i tanca la temporada 2022-2023

El Reus Deportiu cau contra el Noia i tanca la temporada 2022-2023Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu Virginias es va acomiadar abans d'hora de la temporada després de caure, el darrer dissabte, contra el Noia. El tècnic roig-i-negre, Jordi Garcia, va apuntar abans de jugar l'eliminatòria que una de les claus de l'encontre seria controlar els contracops del conjunt de Sant Sadurní d'Anoia i, precisament, l'efectivitat dels locals en aquest aspecte va condemnar el Reus.

El partit va començar amb un xoc d'atenció. Als vint segons de partit, Xavi Costa va aprofitar una badada defensiva del conjunt del Baix Camp per marcar el primer gol. Sergi Aragonès i David Gelmà es van quedar mirant, incrèduls, després que cap jugador defensés aquella primera acció. Marc Julià va empatar el duel per falta directa, la seva especialitat, però el Noia no va trigar gaire a tornar a enviar el Reus a la lona. Xavi Costa va posar el 2-1 en una jugada de manual: el Noia intercepta una passada del Reus i, en dues passades, remata i gol. Els roig-i-negres havien de remar massa per marcar, les faltes directes no entraven, i, en canvi, el Noia ho feia fàcilment. Un xut llunyà de Jordi Bargalló va establir el 3-1 després de passar per sota de les cames de tres jugadors sense que ningú toqués l'esfèric. Adrià Ballart va marcar el 4-1 abans del descans i va encendre les alarmes del Reus.

Els de Jordi Garcia van intentar reaccionar al segon temps, però va quedar en un intercanvi de cops. Diego Rojas va retallar distàncies, però el Noia les va tornar a ampliar amb un xut des de fora de l'àrea. Joan Salvat va batallar entre dos defensors per tornar a marcar, però Gabarró va encertar la falta directa per mantenir les dues dianes de diferència. A la desesperada, Sergi Aragonès va marcar el 6-4 i, fins i tot, el 6-5 va estar a tocar, però l'àrbitre el va anul·lar. Sense porter, el Noia va posar el 7-4 final per acabar l'any del Reus Deportiu.

Quatre competicions sense premi

El Reus Deportiu va començar la temporada amb força. Els de Jordi Garcia van mantenir el bloc de la temporada anterior i van arribar a la final de la Supercopa d'Espanya després de superar el Liceo per 2-4. Els roig-i-negres es van quedar a les portes del trofeu, perquè el FC Barcelona els va batre amb contundència per 4-0.

D'altra banda, els de Jordi Garcia van tornar a formar part de la Champions League. Els reusencs es van classificar per a la fase de grups i van haver de lluitar contra titans de l'hoquei europeu com són l'Sporting de Portugal i l'OC Barcelos. Els reusencs van anar de més a menys, coronant-se a la pista de l'Sporting, però van acabar malbaratant les seves opcions amb un amarg empat contra l'Sporting i una derrota contra el Barcelos al Palau d'Esports i es van quedar a les portes de la desitjada final a vuit.

A la Copa del Rei van fer el més difícil: van guanyar el derbi contra l'amfitrió del torneig, el Calafell, però el FC Barcelona va ser el seu botxí a les semifinals.

Finalment, a la fase regular de l'OK Lliga, van quedar en quarta posició, guanyant el factor camp, però no van poder treure profit i van caure contra el Noia per acabar una temporada en la qual van lluitar totes les competicions, però quedant-se a les portes.

El Reus Deportiu ja comença a preparar la pròxima temporada amb la baixa segura de Martí Zapater i a l'espera d'algunes baixes més.

tracking