Diari Més

Berni Álvarez anuncia que no dirigirà el CBT la pròxima temporada

Després de 13 temporades com a tècnic, Álvarez es desvincula després d'aconseguir un ascens que semblava impossible

Berni Álvarez, emocionat, anunciant que no continuarà dirigint el CBT la pròxima temporada.

Berni Álvarez anuncia que no dirigirà el CBT la pròxima temporadaAlejandro Navarro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mític exjugador i entrenador del CBT, Berni Álvarez, ha anunciat que no dirigirà l'equip la pròxima temporada en el seu retorn a la LEB Plata. Després de 13 temporades com a tècnic al pavelló del Serrallo, Álvarez es desvincula de l'equip després d'aconseguir un ascens que semblava impossible.

El ja extècnic blau ha destacat que «la decisió estava presa des de fa uns mesos. De fet, li vaig comunicar als jugadors abans de saber que podríem jugar la fase d'ascens. Aquest pas l'havia de fer perquè ja són molts anys aquí, tot i que no és un adéu al bàsquet. Estic molt content de com marxo».

Berni Álvarez va néixer esportivament en el món del bàsquet a les categories inferiors del CBT. Va formar part del primer equip en dues etapes diferents i va aconseguir ser el màxim anotador de tota la història de l'entitat. Després de retirar-se l'any 2010, va passar, immediatament, a ocupar la banqueta de l'equip tarragoní.

Va entrenar l'equip a LEB Or, LEB Plata i lliga EBA, una tasca complicada pels escassos recursos econòmics de l'entitat. Sempre amb la filosofia de: la gent de la casa primer, va fer debutar a gran quantitat de joves amb el primer equip. Actualment, és difícil veure un equip de la província de Tarragona sense que tingui algun jugador que no hagi passat per les mans del tècnic blau.

D'aquesta manera, Berni Álvarez es desvincula de l'entitat blava, però no del CBT, on roman penjada una samarreta commemorativa amb el seu nom. Amb tot, no abandonarà del tot al bàsquet, perquè continuarà vinculat amb la selecció espanyola.

tracking