Diari Més

Dani Vidal: «L'equip arriba en línia ascendent i tant de bo tanquem la temporada en posicions de Copa del Rei»

El tècnic del Nàstic va sortir satisfet del resultat i subratlla que «ens hem fet forts des de la defensa»

Dani Vidal: «Estem molt contents per deixar encarrilada la permanència»

Dani Vidal: «Estem molt contents per deixar encarrilada la permanència»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Nàstic de Tarragona, Dani Vidal, va sortir satisfet amb el punt guanyat contra l'Amorebieta. L'entrenador grana va destacar que «l'equip ha fet un bon partit, ha competit moltbéi estem més a prop de la Copa del Rei».

Els grana s'han fet forts des de la defensa i han tornat a mostrar la solidesa característica amb uns destacats Trilles i Quintanilla. «Crec que un equip ha de créixer des de la defensa i ho hem fet. Durant tota latemporadahem patit unasagniade gols inacceptable i ho hem rebaixat al mínim». A més, va afegir que «el gol que ens han fet deixa un gust amarg perquè és una situació evitable. Però venir al camp del líder i només partir dues ocasions clares de gol és per sortir content».

Vidal ja posa el punt de mira en el següent partit: «a partir de dimarts ens posarem a treballar per guanyar a l'Alcoyano. L'equip arriba en línia ascendent i ens juguem molt, volem tancar la temporada amb tres punts i, tant de bo, en posicions de Copa del Rei». Contra l'Alcoyanoserà l'últim duel de la temporada al Nou Estadi Costa Daurada i Vidal va destacar que «si has de fer un bon partita nivell dejoc que sigui a casa. Hem de ser realistes, tal com ha anat la temporada, has de fer molt millor les coses a casa i fora. Dintre que no hem aconseguit els objectius que ens vam plantejar a principis de la temporada, vull assolir la Copa del Rei i que el Nou Estadi Costa Daurada gaudeixi del seu equip».

tracking