Diari Més

Dani Vidal: «L'Amorebieta, com la resta d'equips, també té les seves debilitats»

El tècnic grana no podrà comptar amb Dani Parra i les baixes de llarga duració Lupu i Robert Simón

Dani Romera va arribar al mercat d'hivern i només ha aconseguit una diana en dotze partits.

Dani Vidal torna al Johan Cruyff, l'estadi on va 'debutar' amb el Nàstic l'any passatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Dani Vidal, ha manifestat, en la roda de premsa prèvia al duel de lliga davant l'Amorebieta, que tindrà lloc aquest dissabte a les 19.30 hores, que el seu rival «té una línia de joc molt marcada. Està clar que serà un partit complicat però, com tots els equips, també tenen les seves febleses. Sabem que hem de fer un partit molt competitiu i intens. Ells tenen un estadi amb unes característiques molt particulars i provoca que el joc estigui dividit constantment i hi hagi molta disputa, en molt poc temps poden passar moltes coses».

Sobre les aspiracions del Nàstic pel que resta de temporada, el tècnic grana ha exposat que «ells es juguen molt, però nosaltres també. Volem segellar la permanència matemàticament i tant de bo puguem arribar a les places de la Copa del Rei, que passa per guanyar els dos partits. A nivell individual també ens juguem molt tots, tant els jugadors com el cos tècnic».

Per últim, pel que fa al balanç que Dani Vidal fa de la seva feina, el tècnic ha indicat que «el farem al final de la temporada. El que està clar és que sents alliberació perquè l'equip es trobava en una situació delicada i volíem aconseguir la permanència. Si podem acabar setens i amb plaça per a la Copa del Rei significarà que hem puntuat en els dos últims partits, que has tingut una bona puntuació i que els dos últims mesos han sigut bons».

tracking