Diari Més

Tennis

Rècord de participants al 8è Torneig de Tennis Adaptat II Memorial Gerard Gibert del Golf Costa Daurada

Es va reunir prop de mig centenar de tenistes

Rècord de participants al 8è Torneig de Tennis Adaptat II Memorial Gerard Gibert del Golf Costa Daurada

Rècord de participants al 8è Torneig de Tennis Adaptat II Memorial Gerard Gibert del Golf Costa DauradaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de mig centenar de tennistes s'han reunit al Golf Costa Daurada per gaudir i competir a la segona edició del Memorial Gerard Gibert, 8è Torneig de Tennis Adaptat.

Ha estat una de les jornades més emotives del calendari esportiu del Club, amb la presència d'uns quaranta jugadors i jugadores amb capacitats diverses. Al caliu dels tennistes s'hi ha sumat també el recolzament de tots els qui no s'han volgut perdre un esdeveniment que suposa un reconeixement a la superació i en aquest cas, també, un emotiu record al Gerard, l'amic que ens va deixar ara fa un parell d'anys i a qui novament hem volgut retre homenatge tant a ell com a la seva família.

En el terreny esportiu la competició s'ha dividit en quatre categories, en funció de l'habilitat de cada jugador amb la pilota: avançat masculí, avançat femení, mig mixt i destresa.

Les categories masculines i femenines s'han jugat amb el format estàndard habitual d'un sol bot permès i amb les mesures reglamentàries de la pista. Els jugadors participants a la categoria mig mixta han jugat amb tres quarts de pista i un sol bot permès. Els jugadors a l'activitat de destresa han gaudit de cinc tipus de proves diferents per posar a prova la seva habilitat amb la pilota: cops de dreta, revés, de volea i piloteig amb un jugador a pista.

Tots els participants han aconseguit una medalla i un diploma final com a reconeixement a l'esforç realitzat al llarg del matí.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada; Serapi Colombo, director del Club Solc; Elvira Vidal, consellera de Capacitats Diverses de l'Ajuntament de Tarragona; Josep Forcadell, director comercial de Vopak Terquimsa i Maria Gazulla, directora de l'Àrea de Persones de Vopak Terquimsa.

Durant el lliurament de premis s'ha rendit un emotiu homenatge a la família del jugador Gerard Gibert i se'ls hi han fet entrega d'un distintiu.

tracking