Diari Més

Berni Álvarez: «A la pròrroga sabíem que podíem ser més competitius que ells i ho hem fet»

L'entrenador tarragoní ha valorat la victòria dels seus i ha valorat l'oportunitat d'or per ascendir a LEB Plata

Berni Álvarez, l'entrenador del CB Tarragona fent declaracions als mitjans.

Berni Álvarez, l'entrenador del CB Tarragona fent declaracions als mitjans.CEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCBTdeBerniÁlvarez ha vençut aquest divendres alBàsketClubLogroñoa la pròrroga i està a només un pas d'ascendir aLEBPlata (ho farà si guanya demà a CBElPinar)

L'entrenador tarragoní ha analitzat, molt satisfet, la victòria de l'equip després de l'enfrontament: «Un partit molt competit que hem lluitat moltíssim, se'ns ha complicat moltíssim perquè ells han tingut un encert molt gran des de la línia de tres» ha començat dient Álvarez que ha reconegut la seva errada en la doble falta que l'ha expulsat de la pista «Jo he comès un error al segon quart i això ha deixat a l'equip molta estona sense mi a pista, però els jugadors han tret molt de caràcter, també els ajudants.»

«Defensivament, hem estat aguantant molt bé, ajustant a un equip que està sempre per sobre dels noranta punts. Hem pogut guanyar abans de la pròrrogaperòa la pròrroga quan hem arribat teníem al cap la d'ahir, que podíem ser més competitius que ells i ho hem fet.» Ha continuat analitzant el tècnic delCBT, que ha destacat una clau per al caràcter competitiu i lluitador dels seus:

«Ho hem fet espectacular i ja estem amb dues victòries. Crec que el fet d'estar patint tot l'any ens ha ajudat perquè ara hem guanyat dos partits per saber patir més que el rival». Dues victòries que situen als del Serrallo a només un pas de laLEBPlata.

Aquest ascens, el podrien aconseguir demà mateix, si elCBTés capaç de superar al CB Pinar «Demà ens toca un altre equip que avui ha jugat com realment esperàvem, el primer partit va jugar molt malament, però avui ha guanyat amb molta solvència i està més dins de la lògica el joc d'avui que el d'ahir. Tenen un jugador molt referent com ésCobosi un altre com és Ibáñez al joc interior, la resta treballen molt i són molt lluitadors, molt rebotejadors i bons sense pilota, però viuen molt del que generen aquests dos» ha afirmat.

«Haurem d'estar una altra vegada al 100%. Sabem que tenim una oportunitat d'or i no volem desaprofitar-ho» ha sentenciat.

tracking