Diari Més

Sergio Busquets anuncia oficialment que deixarà el Barça a final de temporada

El capità blaugrana deixarà el club després de 17 temporades i més de 700 partits disputats

Sergio Busquets és considerat un dels millors jugadors de la història del futbol a la seva posiciò.

Sergio Busquets anuncia oficialment que deixarà el Barça a final de temporadaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del BarçaSergioBusquets ha anunciat aquest dimecres a les xarxes socials que deixarà l'equip blaugrana a final de temporada. L'actual capità de la plantilla, ho ha anunciat a través d'un emotiuvídeoa les xarxes socials oficials del cluben el qualha agraït el suport als treballadors i aficionats duranttots aquestsanys.

El club havia ofert a Busquets seguir una temporada més per desig exprés de l'entrenador, Xavi Hernández, però el migcampista de Badia, que finalitza contracte elproper 30de juny, ha decidit no acceptar la renovació. Actualment, les informacions que han sortitapunten quepodria seguir la seva carrera esportiva a l'Aràbia Saudita.

Per tant, el pivot català deixarà el Barça als 34 anys, com a capità del primer equip i després 17 temporades i més de 700 partits disputats defensant els colors blaugranes, en què, de moment, ha conquistat 31 títols: 8 Lligues, 7 Copes del Rei, 7 Supercopes d'Espanya, 3 Lligues de Campions, 3 Mundials de Clubs i 3 Supercopes d'Europa. Un llistat de títols que podria ampliar-se properament quan els blaugranes es proclamin campions de Lliga. Busquets deixarà el Camp Nou com una autèntica llegenda del club culer.

tracking