Diari Més

El CF Canonja fa història i puja a Primera Catalana

Els de Víctor Quiñones van superar el Tortosa per 2-1 i, a falta de 6 jornades, han ascendit matemàticament

L'equip del CF Canonja celebrant l'ascens.

El CF Canonja fa història i puja a Primera CatalanaCF Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Canonja de VíctorQuiñonesha fet història. Els canongins han ascendit per primera vegada a Primera Catalana després de vèncer per 2-1 al Tortosa i aprofitant la derrota de la Pobla de Mafumet. A falta de 6 partits per al final, ja han aconseguit la fita matemàticament i l'alegria ha contagiat un poble que enguany sumarà dos ascensos perquè l'EspañaCanonja apunta a la Segona Catalana.

Els de VíctorQuiñoneshan realitzat una temporada esplèndida. La fase regular la van dominar amb 14 victòries, 3 empats i només una derrota. Aquesta ratxa va deixar un coixí de punts que el van aprofitar a la segona fase. Malgrat enfrontar-se contra els primers classificats del grup de l'Ebre, els canongins hancontinuatdominant fins aaconseguirla fita aquest diumenge. Antonio Domínguez, amb un doblet, ha sigut l'heroi del partit.

Quan l'àrbitre ha xiulat el final, l'eufòria ha cobert l'estadi municipal que estava ple de gom a gom. L'alegria s'ha contagiat pels carrers del poble, que han començat a celebrar-ho amb els seus cotxes fent soroll en un dia de Sant Jordi que es recordarà. en part, pel primer ascens de l'equip a Primera Catalana.

tracking