Diari Més

Esports

El dur atac de Laporta al Reial Madrid: «L'equip del règim»

El president culer s'ha mostrat molt enfadat per la decisió dels blancs de personar-se com acusació particular al cas 'Negreira'

Joan Laporta, durant la compareixença que protagonitza aquest dilluns per informar dels resultats de la investigació interna duta a terme per l'entitat blaugrana en relació amb el cas Negreira.

El dur atac de Laporta al Reial Madrid: «L'equip del règim»Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha acudit davant dels mitjans de comunicació en una roda de premsa organitzada pel club amb la finalitat d'explicar els resultats de la investigació interna que ha dut els blaugranes referent al cas 'Negreira'.

En aquesta compareixença, el dirigent culer s'ha defensat dels atacs sobre la possible alteració als resultats de la competició i també ha aprofitat per passar comptes a tots aquells que s'han personat a la causa. El president blaugrana ha amenaçat amb «sancions astronòmiques» a les persones que han atacat al club barceloní a les quals reclamarà sancions i perjudicis.

MÉS INFORMACIÓ

Laporta: «No hem realitzat cap actuació per obtenir avantatge esportiu»

Atac al Reial Madrid

Un dels equips que s'ha personat com a acusació particular al judici del denominat 'CasNegreira' és el Reial Madrid, un fet que sembla que no ha agradata Laporta, que ha llançat un dur atac al club blanc ressuscitant allò de «l'equip del règim»:

«Vull fer referència a la presència d'un club, pel seu compte, com a acusació particular al judici. Un club que diu que se sent perjudicat. Un club que sempre s'ha vist afavorit per les decisions arbitrals. S'ha considerat l'equip del règim per la seva proximitat al poder polític, econòmic. Crec que val la pena recordar que durant7dècades, la majoria dels presidents delCTAhan estat exsocis, exjugadors o exdirectius del Reial Madrid. Durant70anys, les persones que designaven els que havien d'impartir justícia al terreny de joc, eren exsocis, exjugadors o exdirectius del Reial Madrid. Que aquest club es personi i digui que se sent perjudicat pel millor període esportiu de la història del FCB. ... Aquest judici servirà per desemmascarar-los. És un exercici de cinisme sense precedents» ha afirmat, duríssim, Laporta.

Dard aTebas

El president culer també se n'haenrecordatdelPresidentde la Lliga Espanyola,JavierTebas, que d'ençà que van sortir les primeres informacions sobre la vinculació del Barça amb Negreira, ja va ser molt dur amb el club blaugrana en el marc d'un enfrontament que mantenen el club i el mateixTebasdes de fa uns mesos:

«Vull assenyalar el president deLaLiga, que ha demostrat una falta de professionalitat evident. Ha aportat documentació a la causa amb dades que eren errònies. Demano que controli aquesta incontinència verbal. No ajuda a la competició que representa i valida una hipòtesi que és falsa» ha afirmat abans d'assegurar que la «persecució» que viu el club blaugrana ve des de la negativa dels culers a firmar l'acord deCVCque va proposar la Lliga fa dos estius:

«Aquesta campanya arriba quan el Barça comença a sortir d'un túnel. Hem salvat econòmicament el Barça. Estem competint bé també. Veig aquí un motiu clar per intentar desestabilitzar-nos esportivament. Per això hem d'estar més units que mai. Aquesta campanya també explota, casualment, quan el FCB no signa l'acord ambCVC. No ens dobleguem als seus interessos. Preferim altres opcions molt millors per als interessos econòmics del Barça. És evident que això no és casualitat».

Reclamació als tribunals

Laporta defensa que els últims mesos s'han publicat i difós informacions i opinions falses, per les que amenaça en reclamar als tribunals: «Els danys morals són importants. Estem exercitant accions judicials en defensa de l'honorabilitat del club.Seguiremfent-ho. Reclamarem danys i perjudicis. Poden ser quantificats econòmicament i poden ser per unes quantitats astronòmiques».

tracking