Diari Més

Un punt i poc més (0-0)

Lupu i Tirlea van ser dels pocs que van destacar en un partit gris en el qual el Nàstic va tenir dos pals

Un punt i poc més (0-0)

Un punt i poc més (0-0)Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poques coses es poden dir d'aquestpartit més enllà del puntet obtingut. El Nàstic de Dani Vidal va oferir un partit gris que només es va obrir en el tram final.LupuiTirleavan ser els jugadors que van destacar durant el duel contra laNucía. Finalment, els grana van empatar a zero i van aconseguir un punt que serveix de poc.

Dani Vidal només va fer dos canvis en el seu onze inicial. AnderGorostidiiAlexTirleavan entrar pel sancionatMontesArcei el lesionat Pol Domingo.

L'inici del partit va ser mogut. LaNucíava sortir a mossegar i va imposar una pressió sobre la defensa grana que dificultava la sortida de pilota del Nàstic. Amb tot, els de Dani Vidal vanaconseguiruna acció perillosa en la primera jugada a camp contrari.AarónReyes vaemportarla pilota per la banda i va centrar al punt de penal. Allà estavaLupuque, amb un gran remat, vaenviarla pilota al pal. La jugada continuava i elrefúsli va caure als peus de Marc Fernández. L'extrem va provar el xut a la mitja volta, peròAckermann, el porter rival, se la va aturar. Aquesta doble ocasió va ser el més perillós que va proposar el Nàstic durant la resta de la primera meitat.

Amb el pas dels minuts, el partit s'anava alentint. LaNucíatenia la possessió, però noaconseguiaun remat clar entre els tres pals.Tot i així, la pilota es va jugar més a camp grana que a camp contrari. La pressió a la sortida de lapilotadel Nàstic va desconnectar el conjunt de Vidal. El joc evitava passar perGorostidiiMontalvoi les pilotades amunt es perdien sense èxit. A més, si el Nàsticaconseguiapassar del mig del camp, era comú veure els jugadors passant-se la pilota sense saber clarament com generar una ocasiódavantla defensa de laNucía.

Els valencians també van tenir la seva, una pèrdua grana va provocar una jugada ràpida de laNucíaque va acabar amb un remat dins de l'àrea.ManuGarcíava treure una mà miraculosa per evitar el primer gol del partit, però la sensació quetransmetienels jugadors grana sobre la gespa era desconnexió total del partit i poques idees, uns símptomes que el Nou Estadi ja va viure en els primers partits d'Iñaki Alonso.

Per acabar el primer temps, el Nàstic va tenir una oportunitat tímida per marcar. RobertSimónla va penjar aLupui aquest se la va deixar a Marc Fernández a la frontal de l'àrea. El de Cornellà de Llobregat va enviar la pilota per sobre del travesser. Entre faltes i pèrdues de temps diverses, el partit va anar al descans amb un tram de deu minuts on, literalment, no va succeir res.

A la represa, el partit va guanyar en energia. Com a mínim, va haver-hi contacte. Van ocórrer unes poques picabaralles que van completar un primer tram del segon temps calent. Pel que fa al joc, el Nàstic començava a prendre la iniciativa sobretot gràcies aAndreiLupuiAlexTirlea. Els dos jugadors van destacar durant tot el partit i eren dels pocs connectats amb el partit i amb ganes de marcar.

Gràcies als dos, el Nàstic va generar alguna jugada de perill. Primer, el centre deTirleael va interceptarLupuamb un remat creuat que va sortir fora per ben poc. Minuts després, l'empenta del lateral portava l'esfèric a prop de la porteria rival.

De fet, una jugada iniciada perTirleava acabar amb la millor jugada grana de la segona meitat. Després de l'sprintdel lateral grana, la pilota li va caure als peus de Marc Fernández. Aquest la va centrar i va obligar el porter rival a refusar l'esfèric. La pilota va quedar morta dins de l'àrea i,Lupu, olorant sang com bon davanter centre, es va llençar amb tot per rematar l'esfèric i va enviar la pilota al pal. De nou,Lupues va topar amb el pal.

Amb el pas dels minuts, els dos equips es començaven a desesperar i el partit es va obrir. LaNucíava tenir les sevesocasionsper marcar, fins i tot, en el temps de descompte, el davanter rivalJuanDelgado va encarar tot sol aManuGarcía, però el porter del Nàstic es va fer enorme i el va aturar.

Els últims moments del partit van ser frenètics, però no es va poder solucionar el partit gris que va acabar amb un empat que serveix de ben poc i, depenent del resultat contra el Sabadell, podria posar el Nàstic en un problema.

tracking