Diari Més

Dani Vidal: «Hem fet mèrits suficients per emportar-nos el partit»

El tècnic grana va sortir «molest» pel resultat però es queda amb «la millora de l'equip»

Imatge de Dani Vidal, entrenador del Nàstic de Tarragona.

Dani Vidal: «Contra el Barça Atlètic intentarem repetir el partit de l'any passat»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Nàstic, Dani Vidal, va sortir «molest» després de l'empat a zero contra laNucía. L'entrenador grana va destacar que «l'equip ha fet mèrits suficients per emportar-nos el partit».A nivell dejoc, Vidal va mencionar que «l'equip ha estat millor, no hem tingut en cap moment sensació d'incomoditat, sabíem que seria un rival que ens forçaria a plantejar un partit onhavíemde ser protagonistes». Enaquestalínia, va afegir que «hemtingut dos pals, dossituacionsa boca de canó a la línia, multitud de centres laterals... i laNucíanomés hatingut elmà a mà de l'últim minut».

El partit va destacar també per l'absència de canvis. Vidal va assenyalar que «normalment esgotem els canvis, però estem una mica limitats i novolíemcanviar massa el guió del partit,volíemmantenir el perfil dels jugadors sobre la gespa». L'absència d'última hora de Pedro delCampova destacari el tècnic va explicar que «Pedro tenia molèsties i fins a l'últim moment no hem decidit si estava o no, finalment s'ha quedat fora i nohem pogutdonar elsminutsde descans aGorostidi».

Després de cinc partits a la banqueta grana, Vidal va destacar que «les notes es posen a final de la temporada,peròem quedo amb la millora general de l'equip. Setmana rere setmana, milloremels puntsfebles que tenim».

Finalment, Vidal va subratllar que no li preocupa sumar el segon partit seguitsensemarcar perquè «ocasionsen tenimengrans quantitats. Si faltessin ocasionsem preocuparia. Al final, entre el gol i el pal van centímetres i sabem que qualitat en tenim».

tracking