Diari Més

El Nàstic té una nova oportunitat de lluir-se al Nou Estadi contra la Nucía

L'equip de la Comunitat Valenciana marca el descens i es troba a cinc punts dels grana

Pol Domingo durant el partit contra la Nucía de la primera volta a l'Estadi Camilo Cano.

El Nàstic té una nova oportunitat de lluir-se al Nou Estadi contra la NucíaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona té demà un partit important pel que fa a la classificació. La Nucía, l'equip que actualment marca el descens a Segona Federació, visitarà el Nou Estadi Costa Daurada a les 19.00 hores. Després de l'empat contra el Castellón, els grana es troben a cinc punts del descens, així que el duel contra l'equip dirigit per Guillermo Fernández serà crucial per allunyar-se d'una vegada per totes de la part baixa. Una punxada a casa podria acabar complicant el destí de l'equip, tenint en compte que la setmana que ve tocarà visitar el camp del Sabadell, un equip que llutia per evitar el descens.

El Nàstic va realitzar un gran partit a Castellón pel que fa a la fase defensiva, però millorable a l'ofensiva. A més, la victòria grana contra el Calahorra va deixar un gust amarg en el Nou Estadi Costa Daurada, així que el conjunt de Dani Vidal té una nova oportunitat de lluir-se davant la seva afició.

Guillermo Fernández, nascut a Benidorm, va agafar les regnes de l'equip valencià a finals de gener en substitució de l'exentrenador grana César Ferrando. Des de llavors, la Nucía acumula cinc empats, dues derrotes i una victòria. Aquesta, de fet, va arribar al mes de gener i va ser, precisament, com a visitant. Pel que fa al partit d'anada, el Nàstic va acabar empatant 1-1 un duel gris en gairebé tots els aspectes. La Nucía va ser l'equip que millors ocasions van tenir, però tampoc van ser gaires. Llavors, Guillermo Fernández, el davanter grana, va rescatar un punt de penal a les acaballes del partit.

Els dos equips arriben al duel en situacions diferents. La Nucía és l'equip que més empata de la categoria i en els últims cinc partits no ha sumat cap victòria. Aquesta situació els ha creat un problema pel que fa a la classificació, tot i que tenen un partit per jugar contra l'Amorenieta.

El Nàstic de Dani Vidal arriba en una bona dinàmica. Per tant, el duel contra la Nucía servirà tant per fer un pas més de cara a la salvació com una nova oportunitat de mostrar que l'equip és capaç de dur a terme un joc més protagonista contra un rival que, com el Calahorra, no aconsegueix quallar bons resultats. Els grana perden Montes Arce per sanció i Marc Álvarez, Pablo Fernández i Pol Domingo són dubte per lesió. D'altra banda, recuperen Andrei Lupu i Alex Tirlea.

tracking