Diari Més

El 35è Campionat d'Espanya de Minibàsquet i la Trail Tarragona aterra a la ciutat

De dissabte a dimecres, uns 700 esportistes passaran pel Palau d'Esports Catalunya

El Palau d'Esports Catalunya serà una de les seus del Minibàsquet 2023.

Tarragona i Salou acolliran l'estatal de seleccions de Minibàsquet 2023Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acollirà aquest cap de setmana dos grans esdeveniments esportius.D'una banda, centenars de persones de tot l'estat vindran a Tarragona per participar al campionat d'Espanya de minibàsquet, i de l'altra, la cursa de muntanya Trail Tarragona omplirà la ciutat de corredors.

De dissabte a dimecres, el Palau d'Esports Catalunya de Tarragona acollirà el 35è campionat d'Espanya de minibàsquet. Fins a 38 seleccions autonòmiques amb més de 700 participants i prop de 460 jugadors i jugadores de 10 a 12 anys disputaran un total de 110 partits repartits entre Tarragona i Salou. La final es jugarà dimecres 5 d'abril al Palau d'Esports Catalunya i la competició començarà, com la resta de dies a les 9.30 h.

La competició està organitza la Federació Espanyola de Basquetbol i la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i l'Ajuntament de Salou; i les persones interessades en assistir-hi poden fer-ho gratuïtament i sense reserva prèvia.

I diumenge, més de 360 corredors participaran a la segona edició de la Trail Tarragona, la cursa de muntanya que organitza Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco. En aquesta edició, que ja supera la de l'any passat en nombre d'inscrits, se celebraran dos recorreguts, un de llarg (17,71 km) i un altre de curt que també es pot fer caminant (11,76 km). La cursa sortirà a les 8.30 h des del passeig de la platja de l'Arrabassada, on també arribarà; i serà a la mateixa platja, on es farà també el lliurament de trofeus un cop acabades les curses.

La Trail Tarragona compta amb la col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i APIF, Coca-Cola, Fleca Flaqué, Ruzafa, i Automàtic Tàrraco.

tracking