Diari Més

Dani Vidal: «Afrontem el partit contra la Nucía com si fos l'últim de la nostra vida»

Per aquest partit, el tècnic grana no podrà comptar amb Pol Domingo, qui no està al 100%, i Eric Montes per sanció

A l'esquerra, Dani Vidal suplint l'amonestació d'Agné contra l'Amorebieta i, a la dreta, Iñaki Alonso en el partit d'ahir contra l'Eldense.

Dani Vidal, nou entrenador del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Dani Vidal, ha manifestat, en la roda de premsa prèvia al duel de lliga davant la Nucía, que tindrà lloc aquest dissabte a les 19.00 hores, que «més enllà dels resultats, em quedo amb les sensacions. L'equip s'està sentint recognoscible i demostra sobre la gespa tot allò que es treballa durant la setmana. Tot i així, l'equip rival també juga. Per això, contra la Nucía hem de sortir a guanyar des del primer minut i afrontem el partit com si fos l'últim de la nostra vida».

Precisament, respecte al seu rival, el tècnic grana ha indicat que «és un bon equip, alegre amb la pilota, i que acumula jugadors a la base per intentar atacar de manera posicional, i no a través d'un joc més directe o vertical, encara que també ho poden fer. Durant la setmana hem treballat els punts forts i els febles que tenen. El que està clar és que nosaltres juguem a casa i, per tant, hem de demostrar que volem anar a pel partit i intentar durant el màxim temps possible portar-lo cap al nostre terreny».

Per a aconseguir-ho, Dani Vidal exposa que «hem de sortir amb energia per incomodar al rival, això farà que la gent comenci a animar des del minut 0. L'equip ha de guanyar». Per aquest partit, el tècnic grana no podrà comptar amb Pol Domingo que, tot i no patir una lesió com a tal, no està al 100% i Eric Montes per sanció.

tracking