Diari Més

Municipal

Cambrils presenta el projecte del nou pavelló poliesportiu a les entitats esportives

Durant la reunió s'han exposat els resultats del procés participatiu i de l'enquesta de l'Altaveu Ciutadà

Render del nou pavelló poliesportiu de Cambrils.

Cambrils presenta el projecte del nou pavelló poliesportiu a les entitats esportivesAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, i l'arquitecte municipal Víctor Pujol van presentar el projecte del nou pavelló poliesportiu de Cambrils a les entitats esportives i persones participants al procés participatiuque s'ha portat a terme per a la construcció d'aquest equipament.

Durant la reunió informativa, que va tenir lloc a la Sala de Plens el passat dimecres, 29 de març, es van exposar els resultats del procés participatiu que va recollir119 propostessobre l'avantprojecte del pavelló i les principals conclusions l'enquesta de l'Altaveu Ciutadà sobre els equipaments esportius.

El projecte d'aquest tercer pavelló poliesportiu planteja la construcció d'una pista poliesportiva coberta de 44,60 x 27,60 metres divisible en tres pistes transversals de mini bàsquet i mini handbol i una pista longitudinal d'handbol i futbol sala. A més de la pista, les instal·lacions inclouen una grada prefabricada i un edifici interior amb vestidors, serveis i magatzem.

Les entitats esportives que han fet aportacions col·lectives al procés del nou pavelló han estat els clubs de Bàsquet, Handbol, Patinatge, Natació i Rem, la Penya Cicloturista i l'Associació Esportiva Jiu-jitsu. El fet que algunes de les propostes rebudes s'estructurin igual, perquè han estat impulsades per membres dels clubs, ha permès cohesionar la reivindicació i mobilitzar els seu socis en el seu reclam.

De totes les propostes rebudes a través de les urnes dels punts informatius i el correu electrònic, el 56% fan referència a aportacions sobre el pavelló poliesportiu i el 44% estaven relacionades amb necessitats de nous equipaments esportius i valoració dels existents.

Les propostes que s'han incorporat al projecte del pavelló són els tancamentsde les cantonades d'accés a l'edifici, una sala d'entitats polivalent per a usos com formació, reunions i assemblees; el canvi de tipus de paviment; la localització i ubicació en l'espai i el condicionament exterior, l'ampliació dels vestuaris, la incorporació de sistemes d'eficiència energètica, la reducció de les grades a un sol lateral, la instal·lació de cistelles de bàsquet i altre mobiliari esportiu, i un espai de magatzem per les entitats. A més, també es treballarà per donar resposta a la demanda d'equipaments esportius pels barris i la zona de Vilafortuny.

Render del nuevo pabellón polideportivo de Cambrils.

Cambrils presenta el projecte del nou pavelló poliesportiu a les entitats esportivesAjuntament de Cambrils

tracking