Diari Més

El CBT i el CB Valls s'enfronten per la tercera plaça

Els entrenadors dels dos equips es van reunir al Serrallo per fer la prèvia de l'últim derbi de la temporada

Berni Álvarez i Víctor Neila.

El CBT i el CB Valls s'enfronten en un derbi per la tercera plaçaCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCBTi el CB Valls tenen aquest dissabte un derbi per definir la tercera plaça. El Pavelló del Serrallo acollirà a les 19.00 hores un partit que, en aquest tram de temporada, els dos equipsarribensenseal·licientsa la classificació. Tant CB Valls com elCBTno tenen opcions reals per accedir a les duesprimeresplaces del play-off d'ascens, tot i que elCBTencara té opcions matemàtiques, depèn exclusivament que el Barça, líder amb sis victòries consecutives, perdi els tres partits restants.

Amb tot, un derbi sempre és un partit especial i tots dos entrenadors esperen un gran ambient en el Pavelló del Serrallo amb el principalal·licientd'assolir la tercera posició i acabar la temporada el més amunt possible. En el duel d'anada, elCBTes va emportar el partit per 59-72, però tots dos tècnics estan convençuts que el partit de dissabte serà totalment diferent. L'entrenador del CB Valls, VíctorNeila, va destacar que «la clau del partit és controlar el ritme. En el d'anada, ells ho van fer i no vam poder capgirar la situació així que necessitem entrar bé en el partit i mantenir-ho la resta del partit».

D'altra banda, el tècnic delCBT,BerniÁlvarez, va assenyalar que «el Valls ha jugat aquesta temporada millor fora de casa que al seu pavelló així que espero un partit moltdiferent deld'anada». A més, va afegir que «seguramentno podrem aguantar un ritme tan alt com vam proposar en aquell partit a causa de les lesions. La nostra clau és controlar el rebot i apostar que el ritme del partit el marqui el nostre esforç defensiu perquè, ara mateix, el Valls té més armes ofensives que nosaltres».

ElCBTencararà el partit sense poder comprar amb les baixes de llarga durada que arrossega tota la temporada com Tugores, Vinós,EwuluiDochei, a més,Berniva confessar que «OusmaneNdouri GerardEstebanellno han entrenat aquesta setmana perquè estan amb febre, així quefins aldia del partit no sabrem com estaran».

Pel que fa a la nota de la temporada, Álvarez va explicar que «en actitud, ganes i creixement, aquesta temporada és un excel·lent. Que amb totes les baixes i complicacions que hem tingut encara estiguem lluitant per les tres primeres places és una notícia molt bona. És una temporada amb un nivell d'esforç molt elevat».

tracking